News

Aceste vedete au fost, odată, Miss. De la Aishwarya Rai, la Halle Berry sau Lynda Carter

Aceste vedete au fost, odată, Miss. De la Aishwarya Rai, la Halle Berry sau Lynda Carter camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Au primit recunoaşterea de regine ale frumuseţii, iar lumea le-a ţinut minte. Unele dintre ele au ratat la mustaţă coroana de Miss, dar şi-au luat, apoi, revanşa în competiţia vieţii.

Aishwarya Rai

MISS WORLD 1994

Parcursul a fost unul firesc pentru această indiancă frumoasă, acum în vârstă de 47 de ani. De la concursurile de Miss la Bollywood şi-apoi chiar şi la Hollywood. Clasată pe locul 2 în competiţia Miss India 1994, Aishwarya şi-a reprezentat ţara la Miss World, în timp ce indianca de pe primul loc a concurat la Miss Universe. Inutil să mai spunem că ambele au câştigat coroanele celor două concursuri.

Lynda Carter

MISS WORLD USA 1972

Vă este mult mai cunoscută graţie legendarului rol al lui Wonder Woman decât din concursurile de Miss. Cu toate acestea, actriţa acum în vârstă de 69 de ani a făcut cunoştinţă cu faima după ce a câştigat concursul Miss World USA, în 1972, ca reprezentantă a statului Arizona. La competiţia internaţională Miss World din acelaşi an, Lynda s-a clasat între primele 15 concurente.

Gal Gadot

MISS ISRAEL 2004

Se pare că doar cine are un concurs de Miss la activ o poate juca pe Femeia Fantastică. După Lynda a urmat Gal, frumoasa israeliancă acum în vârstă de 35 de ani. Gal a fost încoronată Miss Israel în 2004, apoi a făcut o figură frumoasă şi la Miss Universe, în acelaşi an. Nu la fel de frumoasă ca cea din DC Universe...

Halle Berry

MISS OHIO 1986

A pierdut coroana de Miss USA 1986 în faţa unei blonde din Texas, însă şi-a luat revanşa printr-o carieră de succes. Actriţa de 54 de ani s-a clasat pe locul doi în concursul de frumuseţe din ţara ei natală şi a fost repartizată către competiţia internaţională Miss World, acolo unde a obţinut locul şase. Dar, mai mult de-atât, Halle a fost prima reprezentantă afro-americană din istoria acestui concurs.

Priyanka Chopra

MISS WORLD 2000

Dacă eşti indiancă, celebră şi frumoasă, sigur ai trecut prin concursurile de Miss. Soţia de 38 de ani a lui Nick Jonas a fost şi regină a frumuseţii, în anul 2000, a cincea femeie din India câştigătoare a titlului de Miss World şi a patra care triumfa doar în ultimii şapte ani.

Vanessa Williams

MISS AMERICA 1984

Vanessa a scris istorie în cadrul acestui concurs de frumuseţe, în 1984, ca primă câştigătoare afro-americană a Miss USA. Cu toate acestea, cu câteva săptămâni înainte de terminarea mandatului de Miss (da, există aşa ceva), Vanessei i s-a retras titlul după ce revista Penthouse a publicat poze nud cu vedeta acum în vârstă de 58 de ani.

Foto: Getty Images, Profimedia

Comentarii

Modifică Setările