News

Aceste vedete au obiceiuri alimentare ciudate!

de admin

Zilele trecute, a apărut în presă dieta secretă a lui Kim Kardashian care o ajută să-şi păstreze formele voluptuoase. Câteva pasaje din carte sa, denumită Selfish, au dezvăluit că starleta mănâncă numai ceea ce nutriţionistul său îi recomandă şi că la fiecare zece zile planul său de alimentaţie se schimbă. Şi nu numai al său. Şi soţul său, rapperul Kanye West, urmează aceleaşi reguli, după cum declară chiar Kim Kardashian: ”Lui Kanye îi place să mănânce sănătos şi încearcă tot felul de diete. Are un bucătar care vine în fiecare zi pentru a ne pregăti micul dejun şi prânzul.

O masă obişnuită pentru Kim conţine omletă, terci de ovăz sau un shake la mic dejun. La prânz şi cină, un bucătar profesionist îi găteşte ori pui cu legume, ori peşte cu legume.

Însă, asta nu e tot ceea ce face Kim pentru a se menţine în formă. Vedeta aleargă şi încearcă să nu lase să treacă nicio zi fără minimum o oră petrecută în sala de fitness.

Bineînţeles, Kim nu este singura celebritate care are mare grijă de alimentaţia şi de corpul său.

Click pe următoarea!

Gwyneth Paltrow este o altă vedetă care a dezvăluit că este foarte atentă la ceea ce mănâncă, mai ales că a descoperit anumite alergii la unele alimente. Actriţa în vârstă de 42 de ani îşi începe ziua cu un suc detoxifiant la micul dejun.

Gwyneth ţine în mare parte o dietă vegană care include gustări cu mazăre şi supe de legume la prânz şi la cină.

Actriţa este atât de pasionată de dieta sa încât a scos chiar şi două cărţi de gătit, una dintre ele numindu-se ”E foarte sănătos”. În carte, Gwyneth vorbeşte despre eliminarea consumului zilnic de ouă, zahăr, porumb, gluten, cartofi, roşii şi carne roşie.

Însă, pe cât de exigentă este cu alimentaţia, actriţa nu-şi refuză un pahar de alcool seara: „Îmi place cu adevărat să beau un pahar de martini sau un pahar de vin roşu seara.

Beyonce şi Jay Z: 22 de zile vegane

În 2013 au urmat o dietă de 22 de zile pentru a scăpa de câteva kilograme nedorite. Cântăreaţa obişnuia să posteze pe conturile de socializare mesele pe care le lua. Acestea conţineau: brânză, ciuperci, şi alte legume verzi.

Însă dieta de 22 de zile nu a fost prima provocare la care s-a încumetat Beyonce. În 2006, cântăreaţa a pierdut 9 kilograme graţie unei diete care conţinea: sirop de arţar, apă purificată, suc de lămăie organic, ardei roşu. Atunci, cântăreaţa îşi permitea o zi pe săptămână pentru un răsfăţ culinar: mânca pizza şi bea vin.

Într-un interviu acordat revistei Bang, cântăreaţa de 33 de ani a dezvăluit că în ziua aceea a consumat şase felii de roşii şi patru de castravete la prânz. Destul de drastică dieta, am zice noi. Însă, cântăreaţa recunoaşte că îi este nevoită să recurgă la astfel de metode pentru că îi este foarte greu să slăbească, fiind o femeie înzestrată natural cu forme voluptuoase.

În ceea ce o priveşte pe Madonna, cântăreaţa ţine o dietă mai puţin cunoscută, numită dieta macrobiotică. Conform acestei diete, Madonna n-are voie să consume zilnic ouă, carne sau făină de grâu.

La aceasta se adaugă două ore de sport pe zi. Aleargă 45 min, apoi face stretching, intră în sala de fitness, merge cu bicicleta sau practică yoga.

La cele 51 de kilograme ale sale, Madonna este obsedată de ideea menţinerii unui stil sănătos de viaţă. Madonna savurează fiecare mancare, pe care şi-o găteşte singură urmând criteriile macrobiologice.

În această dietă sunt admise doar alimente naturale (fără produse prefabricate sau industriale).

Toate alimentele "permise" sunt la rândul lor împărţite în alimente de tipul yin şi yang, dieta macrobiotică incercând să acumuleze cât mai multă armonie prin echilibrarea raţiei zilnice de yin şi yang alimentar. Peştele este preferat (fără carne roşie, ouă sau lactate). În meniu Madonnei se află şi cereale integrale, salată, fructe cu coajă şi alge.

Madona nu fumează, nu bea şi a renunţat la dulcuri ca să nu se îngraşe.

Modifică Setările