What`s hot?

 Acid colors

Adaugă o pată de culoare în garderoba ta şi alege o pereche de jeanşi într-o nuanţă neon, pentru un look cool!

Noul sezon a marcat revenirea la accentele de culoare electrice, iar jeanşii în aceste nuanţe nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Totuşi, probabil te întrebi cum ar trebui să-i combini pentru a obţine un efect „wow“. Poţi opta pentru o pereche de jeanşi corai sau într-o nuanţă intensă de oranj, pe care să-i asortezi cu o pereche de pantofi verzi şi un top galben intens.

Pentru acelea dintre voi care, însă, nu sunteţi prea îndrăzneţe, se pot alege accesorii în culori neutre, cum ar fi o cămaşă albă sau balerini negri ori bej. Dacă vrei să ai o ţinută de impact, poţi combina o bluză animal print cu jeanşi verzi şi o pereche de sandale corai. Cu siguranţă vei stârni invidii în rândul prietenelor tale!

Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

Cel mai bine îmbrăcate pe covorul roşu

Fie că sunt cu paiete, din dantelă sau mătase, rochiile sunt printre cele mai dorite piese vestimentare de către vedete.

Interviu

Dragoş Gărdescu: „E greu să fii Puya“

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când mă gândesc la Puya, abia atunci îmi pare că românii au talent. E nevoie să administrezi multă înţelepciune ca să reuşeşti să trăieşti în showbiz dintr-o muzică de la care există o pretenţie aspră în ceea ce priveşte mesajul. Sper că tratăm ca pe-o certitudine faptul că el e băiatul deştept

WP no category

Nr. 28, 25 martie 2011

Jennifer Lopez şi Marc Anthony: fals în dragoste

Raluca şi Walter Zenga vorbesc despre viaţa lor în Dubai

Amalie Năstase face dezvăluiri despre noua ei relaţie

What`s hot?

Winter Sports

Sezonul sporturilor de iarnă a început şi, dacă eşti o împătimită a schiului sau a snowboardingului şi vrei să faci ravagii pe pârtie, ai nevoie de un echipament cât mai cool. În primul rând, trebuie să fii atentă la culoare şi

What`s hot?

 Let it snow!

Asigură-ţi o apariţie plină de stil iarna aceasta, alegând unul dintre modelele de cizme şic, care te vor proteja împotriva frigului.

Anotimpul rece aduce cu el moda cizmelor înalte, piese ves­timentare nelipsite din garderoba unei femei mereu în pas cu moda. Pentru ţinutele casual, este indicat să porţi cizme fără toc, din piele, stil military.

What`s hot?

Crăiasa zăpezii

Blana are un farmec irezistibil şi îţi dă acel aer aristocratic, cu care poţi „îmblânzi“ iarna. O dovedeşte încă o dată în acest sezon, dominând prezentările de modă.

Pentru noile colecţii de toamnă-iarnă, designerii au folosit blana, atât cea naturală, cât şi cea artificială, dând creaţiilor o notă de eleganţă şi de opu­lenţă. Cel mai bun exemplu este Karl Lagerfeld, care a creat

What`s hot?

British look

Inspirată din tradiţionalul costum scoţian, moda carourilor revine în forţă în acest sezon.

Toamna stofele ecosez sunt nelipsite, iar marile case de modă nu ezită să le folosească în prezentări. De altfel, brandul Burberry are ca notă personală celebrul imprimeu în carouri. Dacă vrei să-ţi creezi un look

What`s hot?

Warm Up

Mantoul este o piesă vestimentară care nu trebuie să-ţi lipsească din dulap şi pe care trebuie s-o alegi după mai multe criterii.

Dacă îţi place stilul clasic, te vei simţi confortabil într-un palton cu o croială simplă şi într-o culoare pe care o poţi asorta cu uşurinţă. Dacă nonconformismul îţi guvernează viaţa, poţi opta pentru o haină care să-ţi exprime cât mai bine personalitatea: încearcă modele-fantezie, cu printuri cât mai colorate şi volume maxi, care să facă

What`s hot?

Geaca de piele: Second skin

Geaca de piele este o piesă versatilă, pe care o poţi purta cu orice, de la o pereche de jeanşi la o rochie de cocktail. Nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă în acest sezon!