Filme

Acţiune şi suspans în „Spartacus: Zeii Arenei”

Acţiune şi suspans în „Spartacus: Zeii Arenei”

Urmăreşte, din 25 martie, povestea incitantă a primului campion al Casei Batiatus, difuzată numai pe HBO. Serialul despre înfruntări pe viaţă şi pe moarte va putea fi vizionat în fiecare vineri, începând cu ora 22.00.

HBO România prezintă în premieră o producţie americană de succes: „Spartacus: Zeii Arenei” oferă scene pline de acţiune, dar şi cadre în care seducţia joacă un rol important sau schemele politice îţi menţin viu interesul. Serialul spune povestea primului campion al Casei Batiatus, Gannicus, carismaticul gladiator care îşi doreşte să devină campion în Capua. Acţiunea desfăşurată în fiecare episod se petrece într-o perioadă dură, când onoarea avea mare însemnătate.

Casa Batiatus se bucura de tot mai mult succes, mai ales datorită campionului Gannicus, al carui talent în manevrarea sabiei era egalat numai de pasiunea sa pentru vin şi femei. Acestea sunt vremurile pe care le-a aşteptat tânărul Batiatus. E gata să-şi dea tatăl la o parte şi să preia controlul asupra averii. Pentru a se asigura că gladiatorii săi sunt bine cotaţ¬i, va trăda pe oricine. Alături de el o are pe Lucretia, loiala sa so¬ţie, iar împreună nu se vor da în lături de la nimic – vor amăgi oamenii, vor pune mâna pe putere şi vor seca de bani oraşul Capua.

Distribuţia principală a serialului îi reuneşte pe Dustin Clare (Satisfaction, Underbelly, McLeod's Daughter) în rolul lui Gannicus; John Hannah (The Mummy, Four Weddings and a Funeral) în rolul lui Batiatus; Lucy Lawless (Xena: Prinţesa razboinică) în rolul Lucretiei şi Peter Mensah (300, The Incredible Hulk) în rolul lui Oenomaus.

foto: HBO Romania

Modifică Setările