Filme

Actori care au refuzat roluri celebre

Greşelile în viaţă se plătesc, dar mai grav este când le regretăm din plin, refuzând de bunăvoie la beneficii şi succes. Aşa se întâmplă cu unii actori care au refuzat roluri celebre şi au rămas cu buza umflată, văzându-şi colegii cum se bucură de popularitate în locul lor. Actori care au refuzat roluri celebre – Dana Delany nu a vrut rolul lui Carrie Bradshaw din Sex and the City pe motiv să nu se considera atât de stilată Dana Delany a refuzat rolul celebrei Carrie Bradshaw din Sex and the City. Pare extrem de ciudat, dar Sarah Jessica Parker nu a fost prima alegere a rolului personajului super apreciat al serialului tv, urmărit de milioane de fani.

Delany a refuzat rolului lui Carrie, spunând cu nu este suficient de stilată pentru a juca personajul lui Carrie. De altfel, Parker nu mai poate fi despărţită în viaţa reală de caracterul jucat în serialul tv. Delny, de altfel, a refuzat de trei ori să joace în Desperate Housewives, iar rolul i-a fost dat Marciei Cross. Până la urmă, Delany a acceptat să joace rolul lui Katherine Mayfair.

Molly Ringwald a refuzat rolul lui Vivian din Pretty Woman. Nu se ştie dacă actriţa a regretat acest refuz, dar un lucru este clar, cariera Juliei Roberts avea să prindă aripi cu acest film. De asemenea, actriţa a refuzat rolul principal din Ghost, rol pe care l-a luat Demi Moore, devenind unul dintre filmele memorabile din cariera sa.

După aceste două refuzuri, actriţa s-a mutat la Paris, unde a avut mai multe roluri în filmele franţuzeşti. După 1990 s-a întors în SUA şi a jucat în filme ca Since You’ve Been Gonesau Malicious, a scos un album jazz şi a scris două cărţi.

Actori care au refuzat roluri celebre – John Travolta a refuzat rolul lui Forrest Gump şi a recunoscut că a greşit

John Travolta a refuzat rolul lui Forrest Gump din filmul cu aceeaşi denumire. Incredibil, dar adevărat, Tom Hanks nu a fost primul vizat pentru acest rol, Travolta a refuzat să joace în film, la fel cum au făcut-o şi Bill Murray şi Chevy Chase. Cei mai mulţi actori nu vor să recunoască greşelile făcute, dar Travolta a avut curajul de a recunoaşte că refuzând rolul nu a fost cea mai bună decizie luată. Forrest Gump este printre cele mai iubite filme din istoria cinematografică şi i-a adus premiul Oscar pentru cel mai bun actor lui Hanks.

Emily Browning a refuzat rolul lui Bella din seria Twilight. Browning nu a avut ceva cu acest rol, însă se simţea epuizată după filmările The Uninvited şi pur şi simplu dorea o pauză de la filmări. Rolul l-a primit până la urmă la Kristen Stewart, despre care s-a spus că arată cam plictisită şi dezinteresată atunci când merge la evenimentele de promovare.

Pamela Anderson a refuzat rolul agentului Scully din The X-Files. Pare destul de greu de crezut că atrăgătoare din Baywatch ar fi putut fi potrivită pentru rolul cerebralei şi raţionalei Scully din serialul X-Files. Cu toate acestea, serialul a fost gândit aşa la început, cu agentul Scully extrem de sexy şi cu forme. De altfel, producătorii nu au fost de acord de la început cu Gillian, dar talentul său s-a dovedit a fi mai presus decât frumuseţea lui Anderson şi a devenit celebră, apărând în numeroase filme şi piese de teatru ulterior, în timp ce Pamela nu a excelat în cariera sa actoricească.

Actori care au refuzat roluri celebre – Mattew Broderick a refuzat rolul chimistului Walter White din Breaking Bad

Mattew Broderick a refuzat rolul chimistului Walter White din Breaking Bad. Mulţi au fost destul de sceptici când rolul i-a fost acordat lui Bryan Cranston, tatăl lui Malcolm din Malcolm in the Middle. Alegerea s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune, căci serialul a fost îndrăgit imediat şi a adunat milioane de fani din toată lumea.

Paul Shaffer a refuzat rolul lui George Constanza în serialul de succes Seinfeld. Actorul a făcut o mare greşeală când s-a dat prea ocupat pentru acest rol, care a devenit celebru. Actorul a devenit celebru apoi pentru muzica compusă în deschiderea show-lui lui David Letterman şi nu a refuzat să apară în episoade din How I Met Your Mother şi Law and Order: Criminal Intent.

Hugh Jackman a refuzat rolului lui James Bond din Casino Royale, deoarece nu a vrut să fie stigmatizat pentru acest rol, aşa cum au fost cei dinaintea lui. Deşi a dat lovitura cu rolurile din Les Miserables şi X-Men, Jackman a spus că este gata să accepte rolul lui Bond dacă i se va mai oferi ocazia.

Michelle Pfeiffer a refuzat rolul lui Clarice Straling din Silence of the Lambs. Jodie Foster şi-a dorit cu disperare acest rol, deşi regizorul Jonathan Demme o dorea pe Pfieffer. Aceasta din urmă a recunoscut că nu şi-a dorit niciodată să ajungă să joace în filme comerciale.

Modifică Setările