Gossip

Actori care nu îmbătrânesc. În lumea bună a celor "veşnic tineri"

Aşa cum se spune, vârsta este doar un număr, iar asta se pare că este adevărat pentru unele vedete, care par să nu îmbătrânească deloc. Dacă acum zece ani arătau minunat, lucru ciudat, şi astăzi arată la fel, de parcă au găsit elixirul vieţii.

Iată câţiva dintre actorii care nu îmbătrânesc, din contră, parcă întineresc.

Eduard Norton arată mult mai bine din 2012 încoace faţă de 1997,când parcă avea cearcăne mai mari şi părea mai obosit.

Actori care nu îmbătrânesc – viaţa lor este mai uşoară sau pur şi simplu nu îmbătrânesc?

Demi Moore arăta în 2010 exact ca în anii 1994, când era văzută ca una dintre cele mai frumoase şi sexy femei. Şi se pare că nu se lasă.

Alicia Silverstone, care parcă arată exact cum arăta când era adolescentă, poate puţin mai serioasă. Dar trăsăturile ei nu s-au prea schimbat în timp, a rămas la fel de tânără şi jovială.

Paul Rudd este şi el pe lista actorilor care nu îmbătrânesc. Dacă atunci când a intrat pe scenă arăta ca un student, acum, deşi trecut de 40 de ani, parcă este un student un pic mai matur.

Starul din Harry Potter, Elijah Wood, pare că nu are de gând să îmbătrânească. Chiar dacă arată un pic mai matur, ochii mari albaştri au rămas la fel de tineri.

Sandra Bullock nu şi-a schimbat în peste 10 ani stilul deloc. Felul cum îşi aranjează părul şi machiajul, toate arată la fel, de parcă timpul nu a trecut şi peste ea.

Julia Roberts arată exact ca în Pretty Woman. Privirea, stilul şi zâmbetul sunt la fel, poate doar culoarea părului să se fi schimbat cu anii.

Will Smith pare că nu s-a maturizat de la filmările The Fresh Prince of Bel Air. Spiritul său tânăr nu trădează anii care au trecut peste el.

Poate nu aţi observat, dar Sharone Stone este la fel de sexy şi frumoasă ca în primele sale apariţii. Nu se ştie cum rămâne veşnic tânără, dar e clar că încă uimeşte cu frumuseţea sa.

Actori care nu îmbătrânesc – pare adevărat că bărbaţii arată mai bine pe măsură ce îmbătrânesc

Hugh Jackman şi-a propus să rămână veşnic tânăra, precum super eroul, pe care l-a jucat atât de bine. Chiar dacă au trecut ani buni peste el de atunci, actorul nu vrea să îşi arate vârsta.

Poate de vină este freza lui, care arată exact la fel dintotdeauna sau poate chiar a găsit elixirul vieţii, cert este că Owen Wilson arată ca pe vremurile când juca în Shanghai Knights.

Samuel L. Jackson este ciudăţenia întruchipată. Nu numai că pare să nu îmbătrânească, dar în unele poze din tinereţe artă chiar mai bătrân.

Tobey Maguire, pe care trebuie să îl ştiţi din Spider Man, se pare că nu a îmbătrânit deloc. Are exact aceeaşi privire de adolescent timid a la Peter Parker.

Ewan McGregor este exemplul clar că un actor poate întineri şi prospera în timp. Nu numai că parcă nu îmbătrâneşte, dar sigur arată mult mai bine ca în tinereţe.

Nu numai glumele şi feţele lui sunt nemuritoare, dar nici Jim Carrey nu pare să îşi arate vârsta. Simpaticul actor arată chiar mai bine.

Modifică Setările