Gossip

Actori care nu s-au căsătorit niciodată

Actori care nu s-au căsătorit niciodată

Jon Hamm crede că nu ai nevoie de o hârtie pentru a avea o relaţie specială cu cineva

Unele vedete nu s-au căsătorit niciodată, căci nu toată lumea crede în instituţia căsătoriei, iar altele pur şi simplu nu au avut ocazia sau nu şi-au propus acest lucru. Chiar dacă unii actori nu s-au căsătorit niciodată, au avut totuşi relaţii semnificative şi de lungă durată.

Actori care nu s-au căsătorit niciodată – 10 actori faimoşi care nu au spus DA

Actori care nu s-au căsătorit niciodată, Mary Parker
Mary Parker are doi copii, dar nu s-a căsătorit

Actriţa Mary-Louise Parker, în vârstă de 51 de ani are un fiu născut în 2004 cu fostul partener, Billy Crudup, iar în 2007 a adoptat singură o fetiţă. Deşi a avut o relaţie de câţiva ani cu Jeffrey Dean Morgan, nu s-a căsătorit niciodată.

Actori care nu s-au căsătorit niciodată, John Cusack
John Cusack în 1997

John Cusack, în vârstă de 49 de ani, a avut de-a lungul vieţii sale câteva relaţii cu actriţe faimoase, relaţii pe care a reuşit să le ţină departe de lumina reflectoarelor. Actorul a avut relaţii cu Neve Campbell, Minnie Driver şi Lili Taylor, dar nu s-a căsătorit niciodată.

Actori care nu s-au căsătorit niciodată, Winfrey
Oprah Winfrey, deşi are o relaţie de mai bine de 25 de ani,nu s-a căsătorit

În vârstă de 61 de ani, faimoasa Oprah Winfrey nu s-a căsătorit niciodată, deşi are o relaţie de peste 25 de ani cu Stedman Graham. Iar pe la mijlocul anilor 1980, Winfrey s-a întâlnit o vreme şi cu Roger Ebert.

Actori care nu s-au căsătorit niciodată, Lauren Graham
Lauren Graham la Paleyfest în 2013

Lauren Graham are o relaţie cu Peter Krause din 2010. De altfel, actriţa, în vârstă de 48 de ani, a mai avut relaţii cu Tate Donovan, Matthew Perry şi Marc Blucas, dar nu s-a căsătorit niciodată.

Actori care nu s-au căsătorit niciodată,Hugh Grant
Hugh Grant, zâmbind frumos la o acţiune de caritate în Londra

Seducătorul Hugh Grant, acum aflat la frumoasa vârstă de 55 de ani, nu a făcut niciodată saltul important. A avut o relaţie de 13 ani cu actriţa-model Elizabeth Hurley, fiind chiar naşul fiului acesteia. Grant are şi el un copil cu Tingland Hong, o femeie cu care a avut mai mult o aventură.

Actori care nu s-au căsătorit niciodată – deşi a fost logodită, Winona Ryder nu s-a mai căsătorit niciodată

Actori care nu s-au căsătorit niciodată, Winona Ryder
Winona Ryder nu s-a căsătorit niciodată

Winona Ryder nu a fost căsătorită niciodată, dar a fost logodită cu Johnny Depp în 1990. Ryder, acum ajunsă la 44 de ani, a mai avut relaţii cu Dave Pirner şi cu Matt Damon.

Actori care nu s-au căsătorit niciodată, Al Pacino
Faimosul Al Pacino nu s-a căsătorit niciodată, deşi are 3 copii şi a avut multe relaţii

Al Pacino are trei copii, dar faimosul actor nu a fost căsătorit niciodată, deşi a ajuns la vârsta de 75 de ani. Pacino are un copil cu Jan Tarrant şi alţi doi copii cu actriţa din Vacation, Beverly D’Angelo. De altfel, actorul a mai avut relaţii cu Diane Keaton, Tuesday Weld, Jill Clayburgh, Marthe Keller, Kathleen Quinlan şi Lyndall Hobbs.

Diane Keaton, în vârstă de 69 de ani acum, a avut mai multe relaţii cu diferiţi actori faimoşi, dar nu s-a căsătorit niciodată. Printre relaţii au fost Woody Allen, Warren Beatty şi Al Pacino.

Actori care nu s-au căsătorit niciodată – Jon Hamm a avut o relaţie lungă şi nu crede că o hârtie poate schimba sentimentele

Actori care nu s-au căsătorit niciodată, Jon Hamm
Jon Hamm crede că nu ai nevoie de o hârtie pentru a avea o relaţie specială cu cineva

Actorul Jon Hamm, în vârstă de 44 de ani, a avut o relaţie cu actriţa şi scriitoarea Jennifer Westfeld din 1997 şi până anul acesta. Despre relaţia lor, actorul a spus: „Nu avem o foaie de hârtie pe care să scrie că suntem soţ şi soţie, dar după atâţia ani, Jennifer este mai mult decât prietena mea. Ceea ce este între noi este mult mai profund şi amândoi ştim asta”.

Actori care nu s-au căsătorit niciodată, Dana Delany
Pentru Dana Delany mariajul nu a fost niciodată ceva important, deşi crede că ar fi pregătită să se mărite

Dana Delany, în vârstă de 59 de ani, nu s-a căsătorit niciodată, deşi a declarat că este deschisă pentru pasul acesta. În 2007 declara: “Mariajul nu a reprezentat niciodată ceva serios pentru mine, dar cred că aş fi pregătită…trebuie să am parte de multă distracţie, să experimentez viaţa alături de multe persoane ca să îmi dau seama ce îmi place cu adevărat”.

Modifică Setările