News

Actori care sunt mai bătrâni decât par

de admin

Pentru mulţi actori de la Hollywood vârsta este doar o cifră. Dacă e să ne luăm după aspectul lor fizic am spune că au descoperit elixirul tinereţii, căci par că nu îmbătrânesc deloc. În cazul unora ”de vină” este genetica, iar în cazul altora intervenţiile chirugicale. Oricum ar fi, pentru unii actori pare că a oprit timpul în loc. Haideţi să-i vedem, aşadar, pe actorii care sunt mai bătrâni decât par! 1. Jim Carrey. Celebrul actor a împlinit deja 53 de ani, însă aspectul său fizic pare să se fi oprit în timp pe la 40 de ani. Simpaticul este la fel de tânăr la aspect, pe cât este şi spiritul său. Mereu tânăr şi jovial! Nimeni nu îndrăzneşte să-l bage pe celebrul actor în categoria ”a treia” de vârstă, mai ales că la braţul său au existat numai femei frumoase şi tinere.

2. Şi dacă tot suntem la capitolul iubite frumoase şi tinere, trebuie să-l menţionăm şi pe Eddie Murphy, care are o relaţie din 2012 cu modelul Paige Butcher. În vârstă de 54 de ani, Eddie reuşeşte încă să atragă atenţia oricărei domnişoare, având în vedere că este unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi de la Hollywood.

3. Pe Johnny Depp nici nu trebuie să-l mai menţionăm. Actorul în vârstă de 52 de ani este unul dintre cei mai sexy actori din toate timpurile, iar situaţia asta nu se va schimba prea curând. De asta se ocupă şi Amber Heard, proaspăta sa soţie, în vârstă de doar 29 de ani.

4. Din acest top nu poate lipsi Brad Pitt, care la 51 de ani arată aproape la fel ca în tinereţe. Actorul este în continuare în fruntea multor topuri al celor mai sexy bărbaţi în viaţă, iar asta spune totul.

5. Poate spune cineva că George Clooney nu este sexy? Are 54 de ani, tocmai s-a căsătorit cu o femeie frumoasă şi inteligentă, dar până acum doi ani a fost cel mai râvnit burlac. Şi e şi de înţeles de ce. Părul sur, atitudinea de macho, toate fac parte din sex-appealul debordant al actorului.

6. Alec Baldwin este un alt exemplu potrivit în acest sens. La cei 57 de ani ai săi încă reuşeşte să fie unul dintre cei mai sext actori de la Hollywood. Surpriza recentă a fost faptul că actorul a devenit la această vârstă tată pentru a treia oară. O dovadă în plus a faptului că Alec Baldwin e pe val!

7. Bruce Willis are 60 de ani, însă arată la fel de bine precum cei anterior menţionaţi. Este sexy, talentat şi căsătorit cu o femeie superbă, în vârstă de 37 de ani.

Modifică Setările