News

Actori care sunt mai bătrâni decât par

de admin

Pentru mulţi actori de la Hollywood vârsta este doar o cifră. Dacă e să ne luăm după aspectul lor fizic am spune că au descoperit elixirul tinereţii, căci par că nu îmbătrânesc deloc. În cazul unora ”de vină” este genetica, iar în cazul altora intervenţiile chirugicale. Oricum ar fi, pentru unii actori pare că a oprit timpul în loc. Haideţi să-i vedem, aşadar, pe actorii care sunt mai bătrâni decât par!

1. Jim Carrey. Celebrul actor a împlinit deja 53 de ani, însă aspectul său fizic pare să se fi oprit în timp pe la 40 de ani. Simpaticul este la fel de tânăr la aspect, pe cât este şi spiritul său. Mereu tânăr şi jovial! Nimeni nu îndrăzneşte să-l bage pe celebrul actor în categoria ”a treia” de vârstă, mai ales că la braţul său au existat numai femei frumoase şi tinere.

2. Şi dacă tot suntem la capitolul iubite frumoase şi tinere, trebuie să-l menţionăm şi pe Eddie Murphy, care are o relaţie din 2012 cu modelul Paige Butcher. În vârstă de 54 de ani, Eddie reuşeşte încă să atragă atenţia oricărei domnişoare, având în vedere că este unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi de la Hollywood.

3. Pe Johnny Depp nici nu trebuie să-l mai menţionăm. Actorul în vârstă de 52 de ani este unul dintre cei mai sexy actori din toate timpurile, iar situaţia asta nu se va schimba prea curând. De asta se ocupă şi Amber Heard, proaspăta sa soţie, în vârstă de doar 29 de ani.

4. Din acest top nu poate lipsi Brad Pitt, care la 51 de ani arată aproape la fel ca în tinereţe. Actorul este în continuare în fruntea multor topuri al celor mai sexy bărbaţi în viaţă, iar asta spune totul.

5. Poate spune cineva că George Clooney nu este sexy? Are 54 de ani, tocmai s-a căsătorit cu o femeie frumoasă şi inteligentă, dar până acum doi ani a fost cel mai râvnit burlac. Şi e şi de înţeles de ce. Părul sur, atitudinea de macho, toate fac parte din sex-appealul debordant al actorului.

6. Alec Baldwin este un alt exemplu potrivit în acest sens. La cei 57 de ani ai săi încă reuşeşte să fie unul dintre cei mai sext actori de la Hollywood. Surpriza recentă a fost faptul că actorul a devenit la această vârstă tată pentru a treia oară. O dovadă în plus a faptului că Alec Baldwin e pe val!

7. Bruce Willis are 60 de ani, însă arată la fel de bine precum cei anterior menţionaţi. Este sexy, talentat şi căsătorit cu o femeie superbă, în vârstă de 37 de ani.

Comentarii

Articole asemănătoare

Neschimbată de-a lungul anilor! Astăzi a împlinit 50 de ani!

News

Neschimbată de-a lungul anilor! Astăzi a împlinit 50 de ani!

Este una dintre cele mai îndrăgite şi cunoscute actriţe de la Hollywood. De-a lungul anilor, a realizat numeroase şedinţe foto, campanii publicitare pentru diferite branduri, şi chiar şi-a lansat propria linie de costume de baie.

Nici vorbă de despărţire! Charlotte Casiraghi şi Gad Elmaleh, mai fericiţi ca oricând!

News

Nici vorbă de despărţire! Charlotte Casiraghi şi Gad Elmaleh, mai fericiţi ca oricând!

Se pare că zvonurile de săptămâna trecută, potrivit cărora cei doi s-au despărţit, au fost doar ... zvonuri. Charlotte Casiraghi şi partenerul său de viaţă, Gad Elmaleh, sunt de nedespărţit în ultima perioadă.

News

Actorii şi dublurile lor: uite cât de bine seamănă!

Sar de la înălţime, sunt împuşcaţi şi fac cascadorii extrem de periculoase, aceasta este meseria dublurilor actorilor de la Hollywood. Oricât de mult şi-ar dori un actor să-şi joace toate scenele, sunt anumite situaţii cărora numai un profesionist le-ar putea face faţă.

FOTO De nerecunoscut! Uite cât de tare s-a îngrăşat Mariah Carey!

News

FOTO De nerecunoscut! Uite cât de tare s-a îngrăşat Mariah Carey!

N-a fost niciodată trasă prin inel, însă în ultima vreme pare să fi scăpat situaţia greutăţii corporale de sub control. Mariah Carey a fost fotografiată, ieri, în Caraibe bucurându-se de o după-amiază alături de fiica sa.

FOTO Uite cât de bine arată iubita actorului Eddie Murphy!

News

FOTO Uite cât de bine arată iubita actorului Eddie Murphy!

Eddie Murphy şi familia sa se bucură de vacanţa lor anuală în Maui, Hawaii. Actorul se poate declara un norocos, însă nu numai pentru că are ocazia să se relaxeze într-o astfel de locaţie, ci şi pentru că frumoasele

News

Madonna face mărturii îndrăzneţe

Madonna este o artistă completă: personalitate puternică, voce excepţională şi o prezenţă remarcabilă pe scenă. De fapt, chiar şi atunci când nu este pe scenă, Madonna ştie ce să facă pentru a atrage atenţia.

Se despart după 15 ani de căsătorie. Despre cine este vorba?

News

Se despart după 15 ani de căsătorie. Despre cine este vorba?

Formau de cincisprezece ani unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, însă, se pare că, de-o vreme cei doi nu mai ajung la niciun consens şi îşi doresc să divorţeze cât mai repede cu putinţă.

News

FOTO Sienna Miller s-a ales cu un ochi vânăt

Pozele cu ochiul vânăt al actriţei britanice au făcut înconjurul lumii şi a creat isterie în rândul fanilor, care s-au gândit la cele mai rele scenarii. Însă înainte ca acest incident să ia amploare, Sienna Miller a clarificat lucrurile.

News

Secretele celebrităţilor! Ce nu vor să se afle despre ele!

Imaginea celebrităţilor de la Hollywood este atent ”păzită” de oamenii de PR, însă de-a lungul anilor unele informaţii ruşinoase au ieşit la iveală, chiar de sub nasul echipelor de comunicare ale celebrităţilor în cauză.