News

Actori celebri care au filmat în România

de admin

În ultimii douăzeci de ani, România a devenit una dintre cele mai ofertante destinaţii pentru regizorii de la Hollywood. Aşa se face că unii dintre cei mai cunoscuţi actori ajung să ne viziteze ţara vârnd, nevrând. Iată care sunt actorii celebri care au filmat în România!

Sharon Stone şi Andy Garcia au poposit pe tărâm românesc pentru a filma pentru pelicula ”What about Love”, în care joacă rolul părinţilor unei fete care călătoreşte cu iubitul în Europa. Filmările s-au desfăşurat în mare parte în centrul Bucureştiului, dar cei doi au ajuns şi pe Transfăgărăşan, în zona localităţii argeşene Arefu.

Adrien Brody şi Rachel Weisz sunt alţi actori celebri care au poposit în România. Preţ de câteva zile, cei doi au filmat pentru pelicula ”The Brothers Bloom” în portul şi-n cazinoul din Constanţa, la Castelul Peleş dar şi în Comarnic.

Vizita lor în ţara noastră a fost una foarte aşteptată, având în vedere că sunt unii dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. Vorbim de Nicole Kidman şi Jude Law care au sosit în România pentru a turna pelicula ”Cold Mountain”. La plecare, cei doi au mărturisit că au rămas impresionaţi de satele noastre româneşti şi că Branul şi Sighişoara sunt două dintre locurile lor favorite din ţara noastră.

Şi controversatul Sacha Baron Cohen ne-a vizitat ţara acum câţiva ani. Ba mai mult, actorul a locuit o perioadă scurtă la noi în ţară pentru a se familiariza cu viaţa romilor. Pe atunci Sacha lucra la pelicula ”Borat” care s-a filmat în mare parte în satul de romi numit Glod.

Nicolas Cage are legături puternice cu România. Nora sa, Danielle Cage, care s-a căsătorit cu fiul actorului, are origini româneşti. De curând, s-a zvonit prin presa americană că Nicolas caută să cumpere o casă la Constanţa, căci actorul s-a îndrăgostit iremediabil de România.

Acesta a sosit în România pe când filma pentru pelicula ”Ghost Rider 2 – Spirit of Vengeance”. Filmările s-au desfăşurat pe Transfăgărăşan, în Sibiu, Hunedoara, şi-n judeţul Gorj.

Şi Keira Knightley ne-a vizitat ţara. Se întâmpla pe când actriţa era mai puţin cunoscută. La acea vreme, actriţa a filmat în pădurea Băneasa pentru pelicula ”Prinţesa Hoţilor”.

Comentarii

Articole asemănătoare

S-au împăcat! Vezi despre ce cuplu celebru este vorba!

News

S-au împăcat! Vezi despre ce cuplu celebru este vorba!

Relaţia lor a fost într-adevăr precum un carusel. S -au despărţit şi s-au împăcat de atâtea ori încât nimeni nu mai spera ca relaţia lor să intre pe un făgaş normal. Cert este că acum

News

Andra a primit un cadou inedit de la Cătălin Măruţă!

Însărcinată în şase luni, Cătălin Măruţă se dă peste cap pentru a-şi face soţia cât mai fericită. De curând, prezentatorul TV şi-a suprins soţia într-un mod inedit, dărindu-i un cadou la care nu se aştepta. Este vorba de

News

Cele mai frumoase cupluri care s-au destrămat!

Multe dintre poveştile de dragoste ale vedetelor au început frumos, dar s-au terminat dezastruos. Din păcate, indiferent de cât de sudate păreau, puţine dintre cuplurile frumoase de la Hollywood au trecut de testul timpului. Dacă şi voi sunteţi nostalgici, haideţi să vedem

”Hot Mess”! Iată cum şi-a sărbătorit Kate Hudson ziua de naştere!

News

”Hot Mess”! Iată cum şi-a sărbătorit Kate Hudson ziua de naştere!

De obicei, când vorbim de dezmăţ şi mult alcool vorbim de altă Kate, însă de data asta ne referim la Hudson. Kate Hudson. Frumoasa actriţă şi-a sărbătorit weekend-ul trecut ziua de naştere, alături de alţi doi prieteni

News

Vedete care au regretat că şi-au tatuat numele partenerului

Să fie oare dovada supremă de iubire sau o decizie pripită? Răspunsul îl aflăm chiar de la celebrităţile de la Hollywood care au luat cândva decizia de a-şi tatua numele persoanei iubite!

Se despart după 15 ani de căsătorie. Despre cine este vorba?

News

Se despart după 15 ani de căsătorie. Despre cine este vorba?

Formau de cincisprezece ani unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, însă, se pare că, de-o vreme cei doi nu mai ajung la niciun consens şi îşi doresc să divorţeze cât mai repede cu putinţă.

VIDEO Duet inedit! Vezi alături de ce artist celebru a concertat trupa VUNK!

News

VIDEO Duet inedit! Vezi alături de ce artist celebru a concertat trupa VUNK!

Trupa VUNK a fost aplaudată minute în şir pentru noul duet realizat cu un îndrăgit interpret român în cadrul concertului #Prima vedere, susţinut aseară într-un pub din centrul capitalei.

News

Ei au fost lăsaţi pe dinafară la nominalizările pentru Oscar!

Nominalizările la premiile Oscar, făcute publice ieri, au fost o mare dezamăgire pentru multe vedete de la Hollywood care nu s-au regăsit pe lista alcătuită de Academia de Film americană, instituţia care decernează celebrele statuete.

News

Au jurat că nu se căsătoresc, dar au ajuns la altar! Vezi despre ce vedete este vorba!

Dacă ai o relaţie de lungă durată nu înseamnă că-ţi doreşti neaparat să te şi căsătoreşti. Aceasta pare să fie deviza multor celebrităţi de la Hollywood, care resping categoric ideea schimbării stării civile printr-un act oficial. Ce puţin, aceasta este până în momentul în care îşi întâlnesc sufletul pereche.