News

Actori celebri care au filmat în România

de admin

În ultimii douăzeci de ani, România a devenit una dintre cele mai ofertante destinaţii pentru regizorii de la Hollywood. Aşa se face că unii dintre cei mai cunoscuţi actori ajung să ne viziteze ţara vârnd, nevrând. Iată care sunt actorii celebri care au filmat în România! Sharon Stone şi Andy Garcia au poposit pe tărâm românesc pentru a filma pentru pelicula ”What about Love”, în care joacă rolul părinţilor unei fete care călătoreşte cu iubitul în Europa. Filmările s-au desfăşurat în mare parte în centrul Bucureştiului, dar cei doi au ajuns şi pe Transfăgărăşan, în zona localităţii argeşene Arefu.

Adrien Brody şi Rachel Weisz sunt alţi actori celebri care au poposit în România. Preţ de câteva zile, cei doi au filmat pentru pelicula ”The Brothers Bloom” în portul şi-n cazinoul din Constanţa, la Castelul Peleş dar şi în Comarnic.

Vizita lor în ţara noastră a fost una foarte aşteptată, având în vedere că sunt unii dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. Vorbim de Nicole Kidman şi Jude Law care au sosit în România pentru a turna pelicula ”Cold Mountain”. La plecare, cei doi au mărturisit că au rămas impresionaţi de satele noastre româneşti şi că Branul şi Sighişoara sunt două dintre locurile lor favorite din ţara noastră.

Şi controversatul Sacha Baron Cohen ne-a vizitat ţara acum câţiva ani. Ba mai mult, actorul a locuit o perioadă scurtă la noi în ţară pentru a se familiariza cu viaţa romilor. Pe atunci Sacha lucra la pelicula ”Borat” care s-a filmat în mare parte în satul de romi numit Glod.

Nicolas Cage are legături puternice cu România. Nora sa, Danielle Cage, care s-a căsătorit cu fiul actorului, are origini româneşti. De curând, s-a zvonit prin presa americană că Nicolas caută să cumpere o casă la Constanţa, căci actorul s-a îndrăgostit iremediabil de România.

Acesta a sosit în România pe când filma pentru pelicula ”Ghost Rider 2 – Spirit of Vengeance”. Filmările s-au desfăşurat pe Transfăgărăşan, în Sibiu, Hunedoara, şi-n judeţul Gorj.

Şi Keira Knightley ne-a vizitat ţara. Se întâmpla pe când actriţa era mai puţin cunoscută. La acea vreme, actriţa a filmat în pădurea Băneasa pentru pelicula ”Prinţesa Hoţilor”.

Modifică Setările