Gossip

Actori celebri care au murit de cancer

Cancerul, boala noului secol, care nu se opreşte din făcut ravagii, a adunat şi foarte multe victime dintre vedete. Iată câţiva dintre actorii celebri care au murit de cancer. Actori celebri care au murit de cancer – Patrick Swayze, iubit de numeroşi fani şi-a luat rămas bun cu părere de rău din cauza cancerului la pancreas Patrick Swayze, cunoscut pentru rolurile din Ghost şi Dirty Dancing, s-a dovedit a fi unul dintre cei mai puternici luptători împotriva cancerului, după ce a suportat îndelungat chimioterapia din urma cancerului de pancreas. Deşi s-a luptat cu această boală, actorul nu a vrut însă să renunţe la fumat şi alte obiceiuri. Relaxarea psihică l-a ajutat mult pe actor, căci a trăit doi ani după depistarea cancerului, mai ales că acest tip de cancer este foarte galopant. Cu toate acestea, actorul nu a mai putut face nimic.

În anul 2008, poze cu actorul Paul Newman fragil şi extrem de palid au început să circule în media, iar Hollywood a început să speculeze că actorul este bolnav. Zvonurile precum că actorul ar avea cancer şi nu ar mai avea mult de trăit s-au adeverit. Astăzi, se ştie că Newman s-a luptat în secret cu cancerul de plămâni, boală ce l-a răpus în septembrie 2008.

Actori celebri care au murit de cancer – după lupte de mai bine de doi ani, Farrah Fawcett a murit de cancer anal

În septembrie 2006, actriţa din Charlie’s Angel, Farrah Fawcett, a început lunga sa luptă cu cancerul anal, o boală mai rară care afectează în jur de cinci mii de persoane în SUA. După cinci luni, Farrah a declarat că nu mai are cancer, însă în mai 2007, cancerul a recidivat. Doar 15% din cei diagnosticaţi cu acest tip de cancer ajung la recidivă, se pare că actriţa nu a avut noroc, căci după o luptă de mai bine de doi ani, în 2009 Farrah a murit.

Legendara actriţă Anne Bancroft s-a luptat cu cancerul uterin mult timp, prietenii apropiaţi au dezvăluit mai multe detalii legate de boala sa. Bancroft a fost doborâtă de boală în 2005,la vârsta de 73 de ani.

Actori celebri care au murit de cancer – actori fumători care au luptat până la ultimul strop de viaţă cu cancerul la plămâni

Steve McQueen, cunoscut pentru rolurile de băiat rău din filme ca The Great Escape sau Bullit, a murit în Mexico în timpul tratamentului de cancer la plămâni în 1980.

Câştigătorul la Oscar, John Wayne, cunoscut pentru numeroasele sale roluri, fuma mai mult de şase pachete de ţigări pe zi. A murit în 1979 de cancer la stomac, după ce supravieţuise cancerului de plămâni.

Actorul, fumător înrăit, cunoscut pentru rolurile din filmele de groază între anii 1960-1970, Vincent Price, a murit de cancer la plămâni în 1993.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările