Gossip

Actori celebri prinşi cu amantele

Actori celebri prinşi cu amantele

Jude Law şi Sienna Miller

Nu de puţine ori am auzit cum unii actori celebru au călcat strâmb în relaţiile lor, cauzând un adevărat scandal mediatic. Şi din păcate, unele ”situaţii” de acest gen nu au fost uitate nici acum, la câţiva ani de când s-au întâmplat.

Haideţi să rememorăm, aşadar, ce actori celebri au fost prinşi cu amantele!

HOLLYWOOD - MARCH 05: Actors Ryan Phillippe and Reese Witherspoon arrive to the 78th Annual Academy Awards at the Kodak Theatre on March 5, 2006 in Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
2006, Ryan Phillippe şi Reese Witherspoon

Ryan Phillipe şi Reese Witherspoon au făcut, cândva, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 1999 şi la puţin timp au şi devenit părinţi. Totul părea perfect, până când cei doi şi-au anunţat divorţul în 2006. Pe atunci, s-a zvonit că motivul ar fi fost faptul că Reese a descoperit că Phillipe a avut o aventură cu Abbie Cornish, pe care a cunoscut-o pe platoul de filmare al peliculei ”Stop-Loss”. Totuşi acest lucru n-a fost niciodată confirmat, chiar dacă Ryan chiar a avut o relaţie cu Abbie Cornish din 2007 şi până în 2010.

Comentarii

Articole asemănătoare

Actori cu iubite secrete

News

Actori cu iubite secrete

Gossip

Cameron Diaz se iubeşte cu doi actori

De când şi-a încheiat relaţia cu Alex Rodriguez, actriţa îşi trăieşte viaţa la maximum: a închegat o idilă cu fostul soţ al lui Reese Witherspoon şi se bucură, în acelaşi timp, de atenţia pe care i-o dă starul din „Titanic”.

Gossip

Reese Witherspoon, noua prietenă a lui Kate Middleton

Se pare că Reese Witherspoon şi Kate Middleton au devenit bune prietene după ce s-au întâlnit la un eveniment de caritate în Los Angeles.

Ryan Phillippe preferă puştoaicele

Gossip

Ryan Phillippe preferă puştoaicele

Fostul soţ al actriţei Reese Witherspoon nu-şi mai îndreaptă privirea spre femeile mature, ci se simte tot mai atras de tinerele care de-abia au făcut majoratul. Tot Hollywoodul vuieşte că Ryan, la cei 36 de ani ai săi, se întâlneşte cu o starletă

Gossip

Reese Witherspoon, însărcinată?

Reese Witherspoon ar putea fi însărcinată cu primul ei copil cu cel de-al doilea soţ, impresarul Jim Toth, potrivit unor informaţii apărute în presa americană.