Gossip

Actori celebri prinşi cu amantele

Actori celebri prinşi cu amantele

Jude Law şi Sienna Miller

Nu de puţine ori am auzit cum unii actori celebru au călcat strâmb în relaţiile lor, cauzând un adevărat scandal mediatic. Şi din păcate, unele ”situaţii” de acest gen nu au fost uitate nici acum, la câţiva ani de când s-au întâmplat.

Haideţi să rememorăm, aşadar, ce actori celebri au fost prinşi cu amantele!

HOLLYWOOD - MARCH 05: Actors Ryan Phillippe and Reese Witherspoon arrive to the 78th Annual Academy Awards at the Kodak Theatre on March 5, 2006 in Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
2006, Ryan Phillippe şi Reese Witherspoon

Ryan Phillipe şi Reese Witherspoon au făcut, cândva, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 1999 şi la puţin timp au şi devenit părinţi. Totul părea perfect, până când cei doi şi-au anunţat divorţul în 2006. Pe atunci, s-a zvonit că motivul ar fi fost faptul că Reese a descoperit că Phillipe a avut o aventură cu Abbie Cornish, pe care a cunoscut-o pe platoul de filmare al peliculei ”Stop-Loss”. Totuşi acest lucru n-a fost niciodată confirmat, chiar dacă Ryan chiar a avut o relaţie cu Abbie Cornish din 2007 şi până în 2010.

Modifică Setările