News

Actori de succes care au fost distruşi de Hollywood

Actori de succes care au fost distruşi de Hollywood

Au reuşit să dea lovitura în Cetatea Filmului, după care au mers pe o pantă descendentă în carieră şi chiar şi-n viaţă. Ce s-a întâmplat cu aceşti actori care promiteau să se menţină în top?

Edward Furlong

Avea numai 14 ani când a apărut în Terminator 2: Judgment Day şi ne-a cucerit pe loc! Însă succesul pe care i l-a adus un film de acţiune de calibrul acesta nu i-a garantat, însă, şi o viaţă lipsită de griji, precum ne-am fi aşteptat. Ce s-a întâmplat? Ei bine, partenerul lui Arnold Schwarzenegger s-a implicat într-o relaţie amoroasă cu mentorul său, Jacqueline Louise Domac, la numai un an de când devenise faimos, numai că fericirea cunoscută în cuplu, timp de şase ani, nu i-a fost de-ajuns tânărului actor.

De fapt, idila s-a încheiat cât s-a putut de prost, iubita sa Jacqueline declarând că Edward o abuza fizic pe vremea cât formau o pereche. Auci! Motivul comportamentului său care lăsa de dorit a fost, bineînţeles, consumul de droguri şi de alcool. Iar această dependenţă i-a distrus şi cariera înfloritoare. Actorul a continuat apoi să ignore multe restricţii impuse de lege, privind accesul lui în apropiarea fostei sale iubite, la fel de bine precum a dat dovadă iar şi iar de un temperament violent. În 2014, s-a internat într-o clinică de reabilitare şi aceea a fost ultima ştire legată de el apărută în presă. Trist, nu-i aşa?

Modifică Setările