News

Actori de top în reclame de proastă calitate

Vedete hollywoodiene care în mod normal nu acceptau nici în ruptul capului să joace în reclame în SUA şi-au vândut imaginea în străinătate fără să dea atenţie scenariului, ci doar cecului dolofan pe care l-au încasat ulterior.

Unele dintre cele mai mari celebrităţi americane au filmat în trecut clipuri publicitare în Japonia, doar de dragul recompensării consistente. În schimbul unei sume frumuşele de bani, nume grele de la Hollywood au fost de acord să se maimuţărească în faţa camerelor de luat vederi şi să rostească replici puerile.

Quentin Tarantino şi-a vândut şi el imaginea japonezilor pe bani grei. Altfel nu am vedea posibilă realizarea clipului publicitar care-l are în prim plan şi pentru care s-a transformat într-un samurai de toată jena. Imaginea marelui regizor este ridicolă, deoarece Tarantino face nişte mişcări stângace de aşa-zis luptător care-i mai degrabă gata să se prăbuşească la podea din cauza unui atac de cord decât să fie apt de atac în luptă.

Vezi reclama aici

Sylvester Stallone, în schimb, s-a îmbrăcat la patru ace pentru a prezenta… o şuncă. Şi actorul n-a avut nimic de comentat când i-a fost propus conceptul reclamei, pentru a nu pune în pericol remunerarea sa semnificativă. Dar acest clip nu a fost singurul realizat de Stallone în care a trebuit să îndure creaţia nereuşită a unei agenţii de publicitate. A mai apărut în reclame pentru hot dog, semipreparate şi alte alimente. Cel în care promovează şunca este notabil datorită atitudinii lui macho şi a ţinutei lui sofisticate, care sunt absolute ridicole în prezenţa unei bucăţi de şuncă.

Vezi reclama aici

Nicolas Cage îşi alege de fiecare dată rolurile cu atenţie, pentru ca imaginea lui de actor de primă mână să nu fie afectată. Cu toate astea, departe de ţara lui, a acceptat să promoveze un pachinko, jocul mecanic care a făcut furori printre japonezi. Nimic în neregulă până aici. Situaţia a devenit stânjenitoare din momentul în care faimosul actor a început să ţopăie pe o autostradă în haine de cowboy, făcând ochi dulci unor femei cu sâni mari şi haine mulate. Dacă ar presta la Hollywood muncă de o asemenea calitate s-ar alege cu o Zmeură de Aur şi critica dură a publicului.

Vezi reclama aici

A fost de-ajuns pentru Keanu Reeves să-şi arate doar faţa – frumoasă, de altfel – în clipul pentru băutura Suntory Reserve, pentru a şi se întoarce acasă cu o căruţă de bani în urma filmărilor. Actorul n-a scos o vorbuliţă, dar a jucat senzaţional, au fost de părere producătorii clipului, care au avut grijă să-l plătească pe actor pe măsura efortului său.

Vezi reclama aici

Kevin Costner, Michael Jackson şi Arnold Schwarzenegger sunt alte vedete care aveau priză la public şi au profitat de pe urma notorietăţii lor. Au semnat contracte bănoase în schimbul alipirii imaginii lor pe produse precum cafea, scooter şi băutură energizantă.

Vezi reclama cu Michael Jackson aici

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Demi Moore, devastată de idila lui Kutcher

Se pare că celebra actriţă suferă enorm din cauza faptului că fostul ei partener şi-a găsit atât de repede consolarea în braţele altei femei, după despărţirea lor.

FOTO Mariah Carey vinde casa în care s-a măritat

News

FOTO Mariah Carey vinde casa în care s-a măritat

A ajuns în sapă de lemn sau n-o mai leagă nimic de soţul ei şi de casa în care şi-a oficializat relaţia cu el? Cert e că vedeta a scos la vânzarea vila în care s-a căsătorit cu Nick Cannon.

News

Vedete înrudite cu infractori

Un frate violator, un tată evazionist sau un fiu traficant de droguri. Asemenea specimene în permanent conflict cu legea şi-au făcut loc în arborele genealogic al celebrităţilor, care riscă să-şi compromită statutul din cauza acestor alăturări înjositoare.

News

Mariah Carey, la piscină cu gemenii

Diva nu ratează nicio ocazie să se afişeze cu copiii ei, aşadar a făcut publice nişte fotografii realizate la piscină. Iată cum s-a distrat vedeta!

Gossip

Tom Cruise - sexy şi tatuat! 

Starul de aproape 50 de ani devine tot mai atrăgător pe an ce trece! Pictorialul său din revista „W” dovedeşte cu prisosinţă acest lucru!

News

S-au bronzat prea mult!

Contrar aparenţelor, celebrităţile din imagini nu sunt mulatre, deoarece niciun străbun „de culoare” nu s-a pierdut prin arborele lor genealogic. Aceste vedete „rumenite” au exagerat pur şi simplu cu vizitele la solar!

News

Rihanna e obsedată de Gwyneth Paltrow 

Cântăreaţa se declară un fan înrăit al faimoasei actriţe şi este invidioasă pe stilul de viaţă adoptat de câştigătoarea unui premiu Oscar şi pe trupul desăvârşit pe care-l are.

News

Brad Pitt, tată iresponsabil

Şi-a făcut-o cu mâna lui! Chiar celebrul actor a recunoscut că-şi hrăneşte câteodată copiii necorespunzător, intrând astfel în gura altor părinţi care-i judecă acţiunile.

News

Cine zâmbeşte cel mai frumos?

Nimic nu scoate mai mult în evidenţă o ţinută superbă decât un zâmbet larg, din tot sufletul. Iată câteva vedete care ştiu cum să cucerească publicul cu bunădispoziţia lor! Care-i preferata ta?