News

Actori faimoşi care au murit de tineri

Actori faimoşi care au murit de tineri

Heath Ledger moare înainte de a cunoaşte succesul

Moartea nu ţine cont de vârstă, de faimă sau de profesie, iar celebrităţile nu sunt ferite de sfârşiturile tragice şi timpurii. Iată, deci, câţiva dintre actorii faimoşi care au murit de tineri şi care şi-au lăsat cariere, rude, prieteni şi fani şocaţi pe viaţă.

Actori faimoşi care au murit de tineri, Paul Walker
Paul Walker şochează o lumea întreagă după moartea sa tragică

Charismaticul Paul Walker a şocat pur şi simplu întreaga lume cu moartea sa subită. La doar 40 de ani, când cariera sa era în plină expansiune, actorul a murit într-un tragic accident de maşină, alături de prietenul său, Roger Rodas. Cei doi se întorceau de la un eveniment caritabil din California.

Actori faimoşi care au murit de tineri – accidente tragice în vieţile marilor actori

Actori faimoşi care au murit de tineri, Heath Ledger
Heath Ledger moare înainte de a cunoaşte succesul

Heath Ledger, unul dintre starurile în devenire la Hollywood a trebuit să treacă în lumea celor veşnice înainte de a se bucura complet de succesul ce se ivea înaintea sa. Tânărul actor, în vârstă de doar 28 de ani şi-a găsit sfârşitul după o supradoză de medicamente prescrise. Pentru rolul său din The Dark Knight, Joker, Heath a primit bine meritatul Oscar post-mortem pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Actori faimoşi care au murit de tineri, Bruce Lee
O moarte ciudată şi prea subită, Bruce Lee moare din cauza unei posibile alergii

Luat prea devreme dintre noi, moartea lui Bruce Lee a produs multă durere în sufletele fanilor. Actorul, producătorul şi instructorul de arte marţiale, unul dintre cei mai iubiţi maeştri a murit subit la vârsta de 32 de ani. Se pare că Lee a suferit de inflamarea creierului în urma unei reacţii alergice de la un medicament pentru dureri de cap.

Actori faimoşi care au murit de tineri, Brandon Lee
Brandon Lee, accident sau conspiraţie?

Destinele lor au fost prea asemănătoare, ceea ce ne duce cu gândul la o conspiraţie în jurul sfârşiturilor lor. Brandon Lee, care se afla la începuturile carierei sale a fost omorât accidental la vârsta de 28 de ani, în timpul filmărilor The Crow.

The Viper Room a făcut multe victime din toate punctele de vedere. Rover Phoenix, din păcate, şi-a găsit sfârşitul în urma uni infarct cauzat de supradoză de droguri şi alcool.

Actori faimoşi care au murit de tineri – când faima poate deveni distrugătoare, nimeni nu stă în faţa morţii

Geniul în comedie, John Belushi a devenit popular odată cu show-ul Saturday Night Live. Apoi, apariţia sa în filme precum Blues Brothers şi Animal House, l-au adus uşor în rândul viitorilor mari actori. Belushi, însă, a sfârşit tragic la doar 33 de ani, în urma unei supradoze de droguri.

Actori faimoşi care au murit de tineri, John Belushi
Comedianul renumit moare în supradoză de droguri

Personalitate de băiat dur şi sexy, James Dean a reuşit să convingă în scurta sa carieră de talentul, creativitatea şi energia unui viitor mare star. Din păcate, acesta s-a stins din viaţă la nici 24 de ani într-un accident de maşină.

Când depresia se întâlneşte cu succesul, lucruri ciudate se pot întâmpla. Aşa se face că strălucitul tânăr actor, Jonathan Brandis nu a rezistat în faţa unei mari cariere actoriceşti şi s-a sinucis la doar 27 de ani.

Actori faimoşi care au murit de tineri – mari legende ale filmului american sfârşesc mult prea devreme

Actori faimoşi care au murit de tineri, Monroe
O legendă moare înainte de vreme

A murit la doar 36 de ani şi a lăsat în urma sa un nou trend hollywoodian. Marilyn Monroe a murit din cauza unei supradoze. S-a zvonit că tânăra actriţă era depăşită de superficialitatea lumii în care se aruncase cu atâta patimă.

Brittany Murphy, cunoscută pentru rolurile din Clueless, 8 Mile şi Sin City, şi-a găsit sfârşitul la doar 32 de ani în urma unor complicaţii de pneumonie.

Actori faimoşi care au murit de tineri, Jean Harlow
Jean Harlow, bomba sexy blondă moare la 26 de ani

O altă figură de bază de la Hollywood, blonda sex simbol, Jean Harlow a fost una dintre cele mai importante prezenţe în filmele anilor 1930. Cunoscută pentru rolurile din Red Dust şi Suzy, actriţa a murit în urma unui edem cerebral.

Modifică Setările