News

Actorii din “American Horror Story”, Emma Roberts şi Evan Peters, au anulat nunta!

de admin

Actorii din “American Horror Story”, Emma Roberts şi Evan Peters, au anulat nunta!

Ne aşteptam să se căsătorească de anul trecut, însă tinerii actori din serialul “American Horror Story” au decis să pună punct relaţiei lor de 3 ani. Iar! Fiica celebră a lui Eric Roberts s-a despărţit de iubitul ei din nou, după o logodnă de 1 an şi jumătate, după cum mărturiseşte o sursă citată de “JustJared.com”.

“Ultimii lor 3 ani şi-au urmat cursul firesc. Au atâtea amintiri minunate împreună, dar nu au reuşit să facă relaţia să meargă în final. Despărţirea a fost amicală, nu a fost dramatic. Emma şi Evan sunt încă prieteni”, a spus aceasta. Şi, într-adevăr, actriţa, în vârstă de numai 24 de ani, a fost fotografiată de paparazzi în oraş, cu prietenele ei, fără inelul de logodnă pe deget. În orice caz, relaţia ei cu Evan, în vârstă de 28 de ani, nu a fost una armonioasă, fiind marcată de incidente violente şi despărţiri.

Emma, care e şi nepoata Juliei Roberts, a mai fost despărţită de chipeşul actor în iulie 2013, după ce aceasta l-a lovit violent, într-un hotel din Montreal. Fostul ei iubit nu a depus plângere, ci din contră, s-au împăcat şi au anunţat logodna în decembrie 2013. Acel incident a fost catalogat drept “unul nefericit şi prost înţeles”, însă la final, se pare că au ales să meargă pe drumuri separate.

FOTO MAIN, GETTY IMAGES

Modifică Setările