News

Actorii din ”Friends” sunt devastaţi! Unul dintre ei suferă de un diagnostic cumplit: cancer în ultimă fază

Actorii din ”Friends” sunt devastaţi! Unul dintre ei suferă de un diagnostic cumplit: cancer în ultimă fază camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Este durere mare printre actorii serialului ”Friends”. Actorul care juca un personaj de încredere în distribuţie a primit un diagnostic crud şi neaşteptat: cancer de prostată.

El se luptă deja de câţiva ani cu cancerul şi începe să fie din ce în ce mai descurajat, fiindcă boala a ajuns într-o fază gravă, stadiu IV, considerat ultima fază de gravitate a acestei crunte boli.

Actorul James Michael Tyler, care l-a jucat pe barmanul Gunther, eternul îndrăgostit de Rachel, trece prin clipe grele. Luni, actorul de 59 de ani a dezvăluit, pentru NBC Today, citat de Daily Mail, că a fost diagnosticat prima dată în 2018, dar de atunci boala a evoluat şi i-a afectat oasele şi coloana vertebrală. Boala agresivă i-a paralizat partea inferioară a corpului, iar James Michael Tyler e de părere că boala îl va învinge, într-un final.

„Am fost diagnosticat cu cancer de prostată în fază avansată, care s-a întins la oase”, a spus Tyler. „Mă lupt de trei ani cu acest diagnostic… E stadiul 4. Foarte avansat. În cele din urmă, probabil că mă va ucide”.

Actorii din ”Friends” tocmai ce s-au reunit recent, într-o producţie remembering a show-ului care a scris istorie. James Michael Tyler nu a putut participa. El a vorbit deschis în interviul de la Todays Show şi desigur că vrea să atenţioneze lumea, să conştientizeze pericolele care pot surveni, dacă amâni un consult medical pe care simţi că trebuie să îl faci. Asemenea majorităţii pacienţilor, şi actorul a înţeles că depistarea este crucială pentru parcursul acestei boli: „Scopul meu din acest an a fost să prind 59 de ani. Am prins, pe 28 mai. Acum vreau să salvez cel puţin o viaţă, cu această veste, făcută public. Este singurul motiv pentru care am vrut ca oamenii să ştie… Acesta este noul meu rol”, a mărturisit îndrăgitul actor.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările