Vedete

Actorii din Melrose Place s-au reunit la 20 de ani de la încheierea filmărilor

Actorii din Melrose Place s-au reunit la 20 de ani de la încheierea filmărilor

Difuzat între anii 1992 şi 1999 de reţeaua Fox, serialul creat de Darren Star şi Aaron Spelling a fost vreme de 7 sezoane şi 226 de episoade unul dintre cele mai iubite din toate timpurile

Tu îţi mai aminteşti de eroii serialului? Şi îi recunoşti în această imagine? Laura Leighton, Doug Savant, Andrew Shue, Daphne Zuniga, Courtney Thorne-Smith şi Josie Bissett s-au reunit la Polo Bar din New York City. Pentru că, nu-i aşa, reuniunile sunt la modă! "Am dat peste nişte prieteni în New York", a scris Zuniga pe contul ei de socializare. Iar asta nu e tot. Trupa Melrose Place se reunise pentru un interviu filmat pentru Good Morning America, pe care îl aşteptăm cu interes luna viitoare. De notat că din echipă lipseşte Heather Locklear, despre care ştim că în ultima perioadă a avut mari probleme cu dependenţa de alcool.

Aşadar, priveşte imaginile şi spune-ne dacă-i recunoşti (de la stânga la dreapta).

Courtney Thorne-Smith are 52 de ani, este căsătorită din 2007 cu Roger Fishman şi are un băieţel, Jacob.

Josie Bisset are 49 de ani, este mama a doi copii şi este căsătorită din 2017 cu Thomas Doig, acesta fiind al doilea ei mariaj.

Daphne Zuniga are 57 de ani şi s-a măritat chiar anul acesta cu directorul unei agenţii de PR, David Mleczko - Daphne devenind între timp şi regizoare.

Andrew Shue are 52 de ani şi este căsătorit de 9 ani cu Amy Robach (foto jos, alături de distribuţia serialului), chiar coprezentatoare Good Morning America, unde vom vedea interviul cu toţi actorii. Amândoi au mai fost căsătoriţi, el având un bîiat din mariajul anterior, iar Amy, două fetiţe.

Laura Leighton are 51 de ani şi este căsătorită de 21 de ani chiar cu Doug Savant (55), colegul ei de serial. Cei doi au împreună doi copii: o fiică, Lucy, şi un fiu, Jack.

Foto: Instagram

Modifică Setările