Gossip

Actorii din serialul "Beverly Hills, 90210" sunt plătiţi foarte prost. Vezi ce salarii au!

Actorii din serialul "Beverly Hills, 90210" sunt plătiţi foarte prost. Vezi ce salarii au! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După cum ştim, actorii din serialul adolescenţei noastre, Beverly Hills, 90210, s-au întors într-un sequel. 

Este vorba despre Jennie Garth, Tori Spelling, Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jason Priestley, Brian Austin Green şi Ian Ziering, şi anume toată distribuţia originală, singurul absent fiind regretatul Luke Perry.

Ei bine, chiar dacă revenirea foştilor adolescenţi din Beverly Hills a fost una mult aşteptată, canalul TV care difuzează serialul, Fox, n-a pus la bătaie salarii senzaţionale pentru idolii anilor '90.

Conform surselor, actorii din  rolurile principale au încasat 70.000 de dolari pe episod, acest lucru însemnând o sumă totală de 420 de mii de dolari pentru seria de şase episoade. 

În plus faţă de colegii lor, în calitate lor de co-creatoare ale serialului, Jennie Garth şi Tori Spelling vor primi un bonus de 15.000 de dolari pe episod. La rândul lui, Jason Priestley se va bucura de o sumă suplimentară de 46.000 de dolari pentru faptul că a regizat un episod.

Cu sau fără bonusuri, salariile celor din BH90210 nu se ridică deloc la nivelul celor pe care le primesc actorii din serialele actuale de succes, cum ar fi Teoria Big Bang (1 milion/episod). 

Modifică Setările