News

„Actorii gay ar trebui să-şi ascundă orientarea sexuală“. Cine a spus acest lucru?

„Actorii gay ar trebui să-şi ascundă orientarea sexuală“. Cine a spus acest lucru?

Matt Damon leaves the gym wearing a New England Patriots cap, showing support for his hometown team in the upcoming NFL Super Bowl XLIX Featuring: Matt Damon Where: Los Angeles, California, United States When: 30 Jan 2015 Credit: WENN.com **Not available for publication in France**

De fapt, într-un interviu recent pentru The Guardian, starul respectiv a vorbit despre cât de greu le este la Hollywood actorilor care recunosc că sunt gay, deoarece numărul rolurilor oferite acestora scade vertiginos.

Aşadar, Matt Damon, căci despre el este vorba, în vârstă de 44 de ani, i-a sfătuit pe cei care fac parte din minorităţile sexuale să ascundă acest lucru, pentru a reuşi să se menţină în industria filmului, unde un homosexual sau o lesbiană nu sunt foarte căutaţi pentru rolurile principale.

Un lucru adevărat, până la urmă, căci cine ar lua în serios un film de dragoste, de exemplu, în care eroul principal este un homosexual declarat?

„Oamenii n-ar trebui să ştie nimic despre sexualitatea ta“, este de părere Matt.

Chiar Matt recunoaşte că a fost pus într-o poziţie neplăcută, atunci când existau zvonuri legate de el şi de amicul său, Ben Affleck, şi despre o relaţie homosexuală a acestora, iar cei doi erau nevoiţi să răspundă acestor zvonuri, fără a leza însă nici comunitatea gay.

Mai mult, Matt a dat un exemplu cât se poate de adevărat, al unui actor a căruit cotă a scăzut în Cetatea Filmului, după ce a făcut public faptul că este gay, Rupert Everett.

Rupert Everett

“Mă gândeam la Rupert Everett, care e homosexual declarat. Acest tip, mai chipeş decât mulţi alţii, un actor cu pregătire clasică, e greu de crezut că nu a avut de suferit de pe urma faptului că şi-a recunoscut homosexualitatea.”

Pe de altă parte, un actor care-şi ţine viaţa particulară învăluită în mister este destul de predispus zvonurilor cum că ar fi gay. Şi-atunci, nu-i mai bine să fie sincer?

[caption id="attachment_392739" align="alignnone" width="640"]Matt Damon şi Ben Affleck Matt Damon şi Ben Affleck[/caption]

Modifică Setările