News

Actorii şi dublurile lor: uite cât de bine seamănă!

de admin

Sar de la înălţime, sunt împuşcaţi şi fac cascadorii extrem de periculoase, aceasta este meseria dublurilor actorilor de la Hollywood. Oricât de mult şi-ar dori un actor să-şi joace toate scenele, sunt anumite situaţii cărora numai un profesionist le-ar putea face faţă. Tocmai de aceea, există dubluri! Şi cum cel mai important criteriu de selecţie este asemănarea cu actorul, unele dubluri seamănă leit cu actorul pe care îl înlocuiesc.

Haideţi să vedem, aşadar, cât de mult seamănă dublurile cu actorii respectivi!

Brad Pitt - The Counselor

Ştim, există doar un Brad Pitt şi acela este luat. Însă, pentru cele care îşi doresc cu ardoare să-l întâlnească există şansa oricând de a-i întâlni dublura.

Click pe următoarea!

Bruce Willis - Red 2

Puţin mai morăcănos! Aşa arată bărbatul care este dublura actorului Bruce Willis, în rest cei doi sunt seamănă perfect.

Daniel Craig

La cât de periculoase au fost scenele din ”Skyfall”, era şi normal ca Daniel Craig să aibă nevoie de dublură.

Gerard Butler

Asta-i chiar grea! Vă daţi seama care e actorul şi care e dublura lui? Noi, nu! Atât de bine seamănă dublura folosită de producători în pelicula ”Machine Gun Preacher”.

The Rock

De obicei, Dwayne Johnson îşi face singur cascadoriile, însă în pelicula Pain and Gain a avut nevoie de ajutorul dublurei sale. Şi dacă e să vorbim sincer, cei doi seamănă atât de bine încât nici nu mai contează cine înlocuieşte pe cine.

Zac Efron

Dublura lui Zac Efron a fost rugat să dea o mână de ajutor la o scenă din pelicula ”Dirty Grandpa” şi cum filmul încă nu a fost lansat, nu ştim exact la ce scenă a fost înlocuit. Oricum ar fi, din ceea ce vedem, dublura şi-a intrat bine în rol.

Tom Cruise

Cine n-are un Tom Cruise poate să-l închirieze. Nu pe el, ci pe cel care îi seamănă perfect. Vine la pachet cu aptitudini remarcabile la capitolul ”flexibilitate„.

Reese Witherspoon

Trebuie să recunoaştem că originalul este mai sexy. Cu toate acestea, nici mişcările dublurei, Marny Eng, nu sunt de neglijat. Puteţi confirma şi voi, uitându-vă la ”Don`t mess with Texas.”

Robert De Niro

Nu, nu vedeţi dublu. Este vorba doar de dublura celebrului actor care a trebuit să-l înlocuiască pe acesta la o scenă mai periculoasă în pelicula ”Dirty Grandpa”.

Megan Fox

Asta da, veste bună! Există în lume o femeie aproape la fel de sexy şi frumoasă precum Megan Fox. Şi întâmplător, este una care a stat destul timp în compania frumoase actriţe. Vorbim, bineînţeles, de dublura ei.

Andrew Garfield

Pentru o aşa acţiune a fost nevoie de trei oameni. Nu-i panică! Oricine s-ar fi calificat pentru acest job, dacă ar fi avut cunoştinţele necesare, doar vorbim de filmul ”The Amazing Spider-Man 2, filmat în New York, în iunie 2013.

Cameron Diaz

Ele nu numai că seamănă, ci sunt şi prietene. Cele două au avut destul timp să se împrietenească în timpul filmărilor la pelicula Knight and Day, filmată în Spania în decembrie 2009.

Johnny Depp - Tonto

Chiar şi Johnny Depp are nevoie de o dublură! Oricât de deschis ar fi la cascadorii, trebuie să existe şi cineva care ştie ce face.

Sursa foto: Us Weekly

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Vedete care au chelit

Cândva podoaba lor capilară putea face geloasă orice femeie, însă înaintarea în vârstă şi-a spus cuvântul, înlocuind părul bogat cu un început de sau chiat o totală calviţie. Haideţi să le vedem şi noi pe starurile care în tinereţe făceau furori cu look-ul lor!

FOTO Experienţă inedită în Paris pentru familia Jolie-Pitt!

News

FOTO Experienţă inedită în Paris pentru familia Jolie-Pitt!

Nu ştim ce să mai credem despre familia Jolie-Pitt. Într-o zi auzi că vor să-şi cumpere insula Gaia şi sunt dispuşi să plătească chiar şi 4, 7 milioane de dolari în acest sens, şi-n alta îi vezi călătorind cu avionul la economy class.

News

Staruri care s-au căsătorit în secret

În timp ce unii dau de veste presei, şi chiar fac din nunta lor adevărate instrumente de promovare, alţii preferă să ţină totul secret, în intimitatea cuplului lor. Haideţi să aflăm, aşadar, ce vedete de la Hollywood s-au căsătorit în secret!

Fiica lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis, Rumer, este logodită?

Gossip

Fiica lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis, Rumer, este logodită?

În prezent este concurentă la show-ul american ”Dancing With The Stars”, aşa că a intrat încet, încet în atenţia presei. Mai întâi cu vestimentaţiile scenice îndrăzneţe pe care le-a schimbat pe parcursul emisiunii, iar acum cu un inel

FOTO Uite cât de simpatici sunt gemenii Jolie-Pitt!

News

FOTO Uite cât de simpatici sunt gemenii Jolie-Pitt!

Deşi părinţii lor sunt unii dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, rare sunt ocaziile în care copiii Angelinei Jolie şi ai lui Brad Pitt apar în public şi sunt surprinşi de fotografi. Ei bine, sâmbăta trecută

News

Celebrităţi care au gemeni

Angelina Jolie, Sarah Jessica Parker şi Celine Dion sunt numai câteva dintre celebrităţile care au adus pe lume copii gemeni. Haideţi să vedem ce alte vedete de la Hollywood sunt părinţi de gemeni!

FOTO Iată cum arăta Brad Pitt la 24 de ani!

News

FOTO Iată cum arăta Brad Pitt la 24 de ani!

Acum este un star recunoscut la nivel mondial, dar asta nu înseamnă că Brad Pitt n-a trecut printr-un început. La 24 de ani, Brad Pitt a avut parte de primul său rol principal într-o peliculă. Vorbim, desigur, de filmul ”Dark Side of The Sun”

FOTO Câte kilograme a acumulat Mila Jovovich pe timpul sarcinii?

News

FOTO Câte kilograme a acumulat Mila Jovovich pe timpul sarcinii?

În mod normal, pentru o femeie însărcinată nimic nu mai contează atunci când se gândesc că urmează să devină mamă. Nici măcar câte kilograme a acumulat pe timpul sarcinii. Acesta nu este cazul şi vedetelor de la

Gossip

Brad Pitt forţat să se interneze într-o clinică de dezalcoolizare!

Sănătatea este pe primul loc pentru Angelina Jolie, aşa că nu ezită să-l trimită pe bărbatul cu care îşi împarte viaţa de zece ani într-o clinică de dezalcoolizare, dacă de asta este nevoie ca Brad Pitt să-şi revină.