News

Actorul Bob Saget din serialul "Casa plină" a fost găsit mort

Actorul Bob Saget din serialul "Casa plină" a fost găsit mort camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Mary-Kate Olsen şi Ashley Olsen sunt distruse după ce fostul lor coleg din serialul „Full House”, Bob Saget, a murit ieri.

Saget a fost găsit mort în camera sa de hotel de la Ritz-Carlton din Orlando, potrivit forţelor de ordine locale. Avea 65 de ani.

 Poliţia a fost chemată la Ritz-Carlton Orlando "în legătură cu un bărbat care fusese găsit inconştient într-o cameră de hotel" . Ulterior, "bărbatul a fost identificat drept Robert Saget şi declarat decedat la faţa locului. Nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri.

Cu câteva ore înainte de anunţul morţii sale, actorul scria pe Twitter despre plăcerea de a juca într-un spectacol la Jacksonville.
Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos după ce l-a jucat pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olse, în serialul Casa plină

„Bob a fost cel mai iubitor, plin de compasiune şi mai generos bărbat. Suntem profund triste că nu mai este cu noi, dar ştim că va continua să fie ne fie alături pentru a ne ghida la fel de graţios ca întotdeauna”, au spus Mary-Kate şi Ashley într-o declaraţie obţinută de Page Six .

 „Ne gândim la fiicele, soţia şi familia lui şi le transmitem condoleanţe”.

În ciuda faptului că nu au fost implicate în continuarea serialului „Fuller House pentru Netflix,Mary-Kate şi Ashley, ambele în vârstă de 35 de ani, au continuat să rămână în legătură cu Saget de-a lungul anilor.

Robert Saget era căsătorit cu Kelly Rizzo din 2018.  El a fost căsătorit anterior cu avocata Sharri Kramer, cu care a avut trei fiice, Aubrey, 34 de ani, Lara, 32 de ani, şi Jennifer, 29 de ani.  

Sunt şocat”, a spus John Stamos, în vârstă de 58 de ani. „Nu voi avea niciodată un alt prieten ca el. Te iubesc atât de mult, Bobby.”

Stamos, Saget şi Coulier i-au jucat pe cei mai buni prieteni Jesse Katsopolis, Danny Tanner şi Joey Gladstone în „Full House” din 1987 până în 1995.

Modifică Setările