News

Actorul David Arquette a devenit tată din nou!

Actorul David Arquette a devenit tată din nou!

Fostul soţ al lui Couteney Cox, actorul David Arquette, a devenit tată din nou! Acesta este cel de-al doilea copil al actorului şi-al soţiei sale, însă al treilea pentru David, căci mai are o fiică din mariajul cu Courtney Cox. David şi actuala soţie, care l-a făcut din nou tată Actorul şi soţia sa actuală, Christina McLarty, i-au urat bun venit pe lume unui băieţel pe care au decis să-l numească Augustus Alexis Arquette. Vestea bună ne-a fost împărtăşită chiar de celebrul actor, printr-o postare pe Instagram, unde a dat publicităţii şi prima fotografie cu băieţelul său. ”Augustus Alexis Arquette, 8 martie 2017”, este mesajul care a însoţit respectiva fotografie. Augustus Alexis Arquette || March 8, 2017 @christinaarquette - His first thoughts were "Whatchu Lookin' At?"

A post shared by David Arquette (@davidarquette) on

În octombrie 2016, actorul de 45 de ani ne-a dat de veste că o să devină tată din nou. David mai are o fetiţă pe nume Coco, din mariajul cu starul din serialul ”Friends”.

Fosta soţie şi fiica lor

”Sunt incredibil de onorat şi binecuvântat că soţia mea, @christinaarquette, e însărcinată cu un băieţel. Îţi mulţumesc, Christina, pentru un astfel de cadou. Charlie şi Coco sunt încântaţi peste măsură că vor avea un frate”, scria, pe Twitter, David.

Look at these Clowns

A post shared by David Arquette (@davidarquette) on

Modifică Setările