Vedete

Actorul de telenovele William Levy a ajuns star pe Netflix. Proiectul în care apare e o surpriză pentru fanele sale

de admin

Actorul de telenovele William Levy a ajuns star pe Netflix. Proiectul în care apare e o surpriză pentru fanele sale camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Pentru nostalgicele telenovelelor din anii 2000, reluarea acestui serial este cel mai bun cadou de Anul Nou.

La cei 41 de ani ai săi, William Levy este încă unul dintre cei mai râvniţi actori sud-americani. Româncele au făcut cunoştinţă cu el acum 20 de ani, graţie rolurilor sale din telenovele: "Olvidarte Jamás", "Mi vida eres tú", "Sortilegio"', "Cuidado con el ángel" şi "Triunfo del amor'" Asta deşi el şi-a început cariera ca model, iar presa l-a făcut celebru şi pentru relaţiile sale cu partenerele sale de scenă: Maite PerroniBarbara Mori ori Elizabeth Gutierrez - care este şi mama copiilor săi, Christopher (16) şi Kailey (12). Se spune chiar că i-ar fi căzut cu tronc chiar şi lui Jennifer Lopez, în timp ce filmau împreună pentru videoclipul piesei "I'm Into You", în 2011.

Cert e că faima lui de latino lover l-a făcut pe William Levy să intre şi în vizorul regizorilor americani, care l-au selectat pentru distribuţia câtorva producţii de la Hollywood: "Resident Evil" şi "Addicted". Şi iată cum averea lui a ajuns la aproximativ 18 milioane de dolari, potrivit "People en Español".

Acum, după o pauză de 7 ani de telenovele, William Levy revine într-un nou proiect Telemundo: remake-ul după telenovela columbiană "Cafea cu parfum de femeie". Iar expunerea este cu atât mai mare, cu cât noua variantă a celebrului serial a fost cumpărată de Netflix.

Filmările au avut loc în Columbia, iar actorul, care a fost nevoit să-şi schimbe frizura, revenind la vechiul look, le are ca partenere pe Laura Londoño şi pe Carmen Villalobos („Şi fără sâni există paradis”), care interpretează personajul negativ al poveştii.

Dacă varianta originală, jucată de Margarita Rosa de Francisco şi Guy Ecker, s-a bucurat de un real succes, varianta actuală, disponibilă din 29 decembrie în reţeaua Netflix, nu a impresionat deloc telespectatorii, care au avut acces la ea din 25 mai. Rămâne de văzut ce cifre va strânge, însă, în online, pe o reţea internaţională.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările