Lifestyle

Actorul Dennis Quaid, nedespărţit de iubita mai tânără cu 27 de ani. Cum au fost surprinşi


Actorul Dennis Quaid, nedespărţit de iubita mai tânără cu 27 de ani. Cum au fost surprinşi camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Dennis Quaid, în vârstă de 66 de ani, şi iubita lui, Laura Savoie, au ieşit din izolare pentru a-şi vizita prietenii. Starul hollywoodian şi iubita lui cea blondă sunt de nedespărţit şi par mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzii în timp ce coborau dintr-un Cadillac Escalade, erau îmbrăcaţi la fel şi aveau mâinile pline de alimente şi cadouri. Dacă actorul nu şi-a luat nici o măsură de protecţie în aceste vremuri,  Laura purta o mască pentru a rămâne în siguranţă, asta pentru că în SUA cazurile de coronavirus continuă să crească în mod vertiginos.

Dennis Quaid a cerut-o în căsătorie pe Laura după doar cinci luni de la debutul relaţiei lor, iar de atunci se afişează peste tot împreună. Dacă Dennis nu mai are strălucirea de altădată şi pare că are ceva intervenţii la nivelul feţei, Laura întoarce toate privirile cu trupul ei zvelt.

Înainte de se aventura în acest amor nebun cu Laura, Dennis a mai fost căsătorit de trei ori şi are trei copii, un băiat, Jack, cu Meg Ryan, o fiică, Zoey, cu Kimberly Buffington, şi un alt doilea, Thomas, cu P. J. Soles.

 

Modifică Setările