News

Actorul din ''Amor Real'' şi suferinţa care l-a îmbătrânit. Mauricio Islas: ''M-am gândit la sinucidere''Actorul din ''Amor Real'' şi suferinţa care l-a îmbătrânit. Mauricio Islas: ''M-am gândit la sinucidere''

Mauricio Islas a fost aproape de închisoarea pe viaţă, iar asta l-a transformat în totalitate. Actorul a plătit scump un episod romantic cu o minoră.

Mauricio Islas a fost implicat într-un scandal sexual în 2004. Atunci, cântăreţul José Luis Rodríguez, ''El Puma'', l-a acuzat că a abuzat de fiica sa Génesis Rodríguez, care avea 17 ani.

La ani distanţă de la acel episod, Islas recunoaşte că a fost la un pas să îşi ia viaţa. "Da, am ajuns să mă gândesc la asta. Vine un moment în care simţi că ai pierdut totul. A fost o perioadă dificilă, pentru că toată lumea mă judeca, iar eu am decis să nu vorbesc.Am trecut printr-un proces,  iar rezultatul a fost cel pe care îl aşteptam, sunt afară, nu am fost închis şi nu mi-am pierdut slujba", a mărturisit Mauricio.

 

Actorul mexican a fost reţinut doar câteva ore la Miami: "Am ieşit şi l-am rugat pe superiorul meu, pe Dumnezeu, să mă ajute''.Cu toate astea, Islas e mulţumit că acest lucru i s-a întâmplat în SUA. ''Acolo eşti nevinovat până când se dovedeşte contrariul. În Mexic eşti vinovat până când ţi se dovedeşte nevinovăţia", spune el.

Genesis Rodríguez şi Mauricio Islas au fost parteneri în telenovela „Prisionera”şi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Când a aflat că au făcut sex, cântăreţul José Luis Rodríguez, tatăl fetei, a depus o plângere la autorităţi în care îl acuze pe actor de abuz sexual împotriva unei minore. Actorul a fost arestat pentru câteva ore, dar a ieşit după ce a plătit o cauţiune de 7.000 de dolari.

În apărarea sa, Mauricio a susţinut că a făcut sex cu Genesis, dar totul s-a petrecut cu acordul ei, în timpul unei petreceri.

 În cele din urmă, actorul şi-a cerut scuze publice, a fost nevoit să presteze 100 de ore în folosul comunităţii şi să doneze 5.000 de dolari unei organizaţii ce îi ajută pe tinerii care au fost victime ale abuzurilor sexuale.

 

Modifică Setările