Vedete

Actorul din ”Black Mirror: Bandersnatch”, decizie şocantă după succesul înregistrat

Actorul din ”Black Mirror: Bandersnatch”, decizie şocantă după succesul înregistrat

Filmul ”Black Mirror: Bandersnatch” a fost lansat pe 28 decembrie 2018 şi a avut un succes răsunător, avându-i pe actorii Will Poulter, Fionn Whitehead, Craig Parkinson şi Alice Lowe în rolurile principale.

În ciuda profitului uriaş făcut de producţie, faima dobândită peste noapte s-a dovedit a fi copleşitoare pentru unii actori. Will Poulter (25), cel care i-a dat viaţă lui Colin Ritman, a luat o decizie surprinzătoare la mai puţin de o săptămână de la lansare.

El a anunţat public că va renunţa la contul său de pe Twitter din cauza ”hărţuirii” virtuale.”În lumina experienţelor mele recente, aleg să fac un pas înapoi de la Twitter. Însă, înainte să fac asta, aş vrea să le mulţumesc din suflet tuturor celor care s-au uitat la Bandersnatch şi care au avut o reacţie vizavi de ceea ce am creat. Accept toate criticile şi a fost o placere să aflu că sunteţi atât de mulţi cei care aţi apreciat produsul la care au contribuit atât de mulţi oameni. Există multe părţi positive la toată asta, dar şi altele negative, pe care ar fi bine să le evit. M-am luptat destul de mult pentru a menţine o balanţă între aceste două aspect, iar acum simt că, în interesul sănătăţii mele mentale, a venit timpul să-mi schimb relaţia cu social media”, a declarat actorul în vârstă de 26 de ani.

Modifică Setările