News

Actorul din ”Gossip Girl”, acuzat că a violat o colegă de breaslă. Cum se apără el?

Actorul din ”Gossip Girl”, acuzat că a violat o colegă de breaslă. Cum se apără el?

În mijlocul acestor scandaluri sexuale care îi au pe Harvey Weinstein şi pe Kevin Spacey în prim-plan, au apărut şi câteva acuzaţii care îl privesc pe tânărul actor Ed Westwick, cel care i-a dat viaţa în serialul ”Gossip Girl” lui Chuck Bass. Actorul de 30 de ani este acuzat că a violat-o pe actriţa Kristina Cohen. Ed, acuzat că a violat o colegă de breaslă Zilele trecute, actriţa Kristina Cohen şi-a făcut curaj şi a mărturisit, prin intermediul unei postări în social media, că Ed Westwick a violat-o în urmă cu trei ani, pe când ea avea o relaţie amoroasă cu un producător căruia nu a vrut să-i facă numele public.

Actriţa din ”Eartwalkers” a povestit că l-a întâlnit pe Ed acum trei ani, pe când iubitul ei a dus-o la el acasă. ”Producătorul respectiv m-a dus la Ed acasă şi acolo ne-am văzut pentru prima dată. (...) Am vrut să plec când Ed a sugerat să ne întreţinem relaţii sexuale toţi. Dar producătorul nu a vrut să-l facă pe Ed să se simtă stingherit. El tot insista să rămânem la cină. Am spus că sunt obosită şi că aş vrea să plec, încercând să plec din ceea ce devenise deja o situaţie inconfortabilă. Ed mi-a sugerat să mă întind în dormitorul oaspeţilor”, a povestit Kristina.

Ulterior, actriţa a relatat şi cum au decurs lucrurile atunci când Ed a pătruns în dormitorul respectiv. ”M-am trezit brusc, cu Ed deasupra mea, penetrându-mă cu degetele. I-am spus să înceteze, dar el era destul de puternic. M-am luptat cu el cât am putut, dar mi-a curprins faţa între mâinile lui şi mă zdruncina, spunându-mi că vrea să întreţină relaţii sexuale cu mine. Eram paralizată de frică. Nu puteam vorbi, nu mă mai puteam mişca. M-a imobilizat şi m-a violat”, a relatat Kristina.

În apărarea lui, Ed a declarat public că nu o cunoaşte pe femeia în cauză şi că, prin urmare, nu a forţat-o în niciun fel, mărturisirea ei fiind una mincinoasă. ”Nu o cunosc pe această femeie. Nu am forţat nicio femeie să facă ceea ce nu vrea. Şi, cu siguranţă, nu am violat pe nimeni”, a declarat actorul pe Twitter.

Modifică Setările