News

Actorul din ”Singur acasă”, pe covorul roşu la un eveniment hollywoodian. Cum arată în prezent?

Actorul din ”Singur acasă”, pe covorul roşu la un eveniment hollywoodian. Cum arată în prezent? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

După o pauză notabilă în lumina reflectoarelor, ”copilul-minune” al Hollywoodului se întoarce în atenţia publicului. Macaulay Culkin (38) a defilat pe covorul roşu al Premiilor American Music.

Imediat după succesul ”Singur Acasă”, Macaulay Culkin s-a pierdut negura propriei faime. A căzut pradă drogurilor, s-a retras din lumina reflectoarelor şi s-a dedicat muzicii. Alături i-a fost pe atunci Mila Kunis, cu care forma un cuplu.

Azi, la 28 de ani de la premiera ”Singur Acasă”, Macaulay Culkin revine în lumina reflectoarelor, pe covorul roşu, acolo unde jura să nu se mai întoarcă nicicând. Actorul a fost văzut la American Music Awards, afişând o latură relaxată, jovială şi energică.

Cu câteva kilograme în plus faţă de ce ştiam noi, starul hollywoodian pare mai sănătos ca oricând, pesemne vremurile decadente sunt doar o amintire nefericită în prezent.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO “Singur Acasă” sărbătoreşte 24 de ani! Cum arată Macaulay Culkin şi ceilalţi actori: atunci şi acum

News

FOTO “Singur Acasă” sărbătoreşte 24 de ani! Cum arată Macaulay Culkin şi ceilalţi actori: atunci şi acum

Sărbătorile vin, sărbătorile vin şi odată cu ele vin şi filmele tematice. Pe lângă cele pentru copii şi cele tradiţionale, ce-amintesc de Crăciun, avem şi faimoasa serie de filme “Singur Acasă”, difuzată an de an pe micul ecran. Pentru că micul star pe-atunci, Macaulay Culkin, a fost atât de îndrăgit pentru rolul său de copil pus pe năzbâtii, că nu putem rezista să nu ne-aducem aminte cu drag de el.

News

Macaulay Culkin are o nouă iubită!

După o perioadă lungă în care a avut de-a face cu drogurile şi cu depresia cruntă de după despărţirea de Mila Kunis, fosta lui iubită, în 2011, iată că starul din seria Singur acasă a găsit

Gossip

Macaulay Culkin, în pragul cancerului pulmonar?

„Se omoară singur, fumează 60 de ţigări pe zi!“ spune un aşa-zis apropiat al actorului vestit pentru rolul din seria „Singur acasă“, sugerând că Macaulay are nevoie de ajutor, altfel este supus la un risc serios de cancer la plămâni.

Gossip

Macaulay Culkin încă o iubeşte pe Mila Kunis?

Actorul din seria „Singur acasă “ a sunat-o pe frumoasa brunetă, cu care a petrecut 9 ani de relaţie, pentru a-i mărturisi că încă e îndrăgostit de ea, chiar dacă

Macaulay Culkin are tendinţe sinucigaşe de Sărbători

News

Macaulay Culkin are tendinţe sinucigaşe de Sărbători

Star icon-ul sărbătorilor de iarnă, devenit faimos datorită seriei “Singur acasă”, e deprimat şi ameninţă că-şi va lua viaţa, pentru că imaginea lui de pe ecrane nu seamănă cu realitatea.

De ce l-a părăsit Mila Kunis pe Macaulay Culkin?

Gossip

De ce l-a părăsit Mila Kunis pe Macaulay Culkin?

După opt ani de idilă, actriţa şi-a încheiat socotelile cu vedeta din „Singur acasă“. Care a fost motivul pentru care frumoasa brunetă şi-a trimis la plimbare iubitul?