News

Actorul din Suleyman Magnificul, într-un nou film turcesc

Actorul din Suleyman Magnificul, într-un nou film turcesc

Primăvara vine cu o nouă surpriză pentru telespectatorii Happy Channel. Începând din 4 martie, postul tv va difuza producţia turcească Alegerea (Babil), ce îl are în prim plan pe actorul Halit Ergenç, binecunoscut publicului din serialul-fenomen Suleyman Magnificul.

Dacă în perioada 4-6 martie, serialul va fi difuzat joi, vineri şi sâmbătă, de la 20:00, pe Happy Channel, începând din 11 martie telespectatorii se vor putea bucura de producţia turcească în fiecare joi şi vineri, de la ora 20:00

Serialul Alegerea îl are în centrul acţiunii pe Irfan (Halit Ergenç), un profesor universitar respectat, a cărui viaţă se schimbă însă peste noapte, când, în loc să fie avansat, este concediat. Respins de universitate, ocolit de prieteni şi, pe deasupra, cu conturile blocate până când va reuşi să-şi dovedească nevinovăţia, Irfan se află deja într-o situaţie teribilă, care devine de-a dreptul îngrozitoare când află că băieţelul lui de 7 ani trebuie operat pe creier de urgenţă. Pentru a face rost de banii pentru intervenţie, profesorul şi soţia lui, Eda (Nur Fettahoğlu), apelează la un prieten, Egemen (Ozan Güven), iar acesta îi duce la şeful lui, Suleyman (Mesut Akusta), un personaj dubios, pe cât de bogat, pe atât de lipsit de scrupule. Irfan, care descoperă şi că fosta lui iubită, Ilay (Birce Akalay) este acum amanta lui Suleyman, ia bani cu împrumut de la acesta, dar plănuieşte să-l înşele. Aşa începe periculoasa aventură a unui om corect, forţat de împrejurări să joace murdar.

Emoţionanta şi deopotrivă dureroasa poveste a cunoscut un adevărat succes în Turcia, unde a ajuns deja la al doilea sezon.

 

Modifică Setările