News

Actorul din ”Superman”, din nou singur

Actorul din ”Superman”, din nou singur

După o relaţie de câteva luni, Henry Cavill, starul din ”Superman” a decis să se despartă de iubita lui, Tara King. Vestea a fost surprinzătoare, dat fiind faptul că acum câteva săptămâni actorul declara că iubita lui îi oferă sprijinul de care are nevoie. S-au despărţit după câteva luni de relaţie Potrivit ”The Sun”, actorul Henry Cavill este din nou singur, după ce şi-a părăsit iubita. Motivul pentru care a decis să renunţe la această relaţie este încă necunoscut, însă se ştie că vestea a întristat-o profund pe Tara, care credea despre Henry că este ”iubirea vieţii ei”.

Apropiaţi de-ai actorului spun că acesta încearcă totuşi ca această decizie să fie acceptată mai uşor de Tara, fiind dispus să rămână prieten cu aceasta şi chiar invitând-o la petrecerea lui aniversară, unde Tara chiar s-a prezentat. ”A fost foarte dificil pentru Tara, care credea că el este iubirea vieţii ei.”, declara o sursă din anturajul fostei iubite a lui Henry.

Marianne Cavill, Henry Cavill & Tara King attend the "Batman V Superman: Dawn of Justice" European film premiere, Odeon Leicester Square cinema, Leicester Square, London, UK, on Tuesday 22 March 2016. CAP/CAN ©Can Nguyen/Capital Pictures

Cei doi s-au cunoscut anul trecut, iar prima lor apariţie oficială ca şi cuplu a avut loc în luna octombrie.

Henry Cavill s-a iubit anterior cu Gina Carano şi a fost logodit cu Ellen Whitaker.

foto: Wenn / hepta

Modifică Setările