News

Actorul Eddie Redmayne a devenit tată pentru a doua oară

Actorul Eddie Redmayne a devenit tată pentru a doua oară

Hannah şi Eddie se pregătesc să fie părinţi anul acesta

O veste frumoasă pentru actorul Eddie Redmayne, câştigătorul premiuli Oscar devenind tată pentru a doua oară. Eddie Redmayne şi frumoasa sa soţie, Hannah Bagshawe, au împreună o fetiţă în vârstă de 1 an şi jumătate, pe nume Iris Mary, iar acum au devenit părinţi pentru bebeluşul cu numărul 2.

A fost un an foarte bun pentru starul în vârstă de 36 de ani pentru că, la câteva luni de la naşterea primului său copil, soţia sa a rămas din nou însărcinată. Cuplul i-a urat bun venit pe lume unui băieţel care a primit un nume deosebit, Luke Richard. Anunţul a fost făcut duminică, cei doi soţi dezvăluit că băieţelul lor s-a născut  pe 10 martie:  "Pe 10 martie 2018 s-a născut fiul lui Hannah (Bagshawe) şi al lui Edward, Luke Richard Bagshawe, fratele lui Iris".

Eddie şi soţia sa au anunţat că vor avea încă un copil, în luna noiembrie, cu puţin timp înainte de cea de-a treia aniversare a căsătoriei lor. Au mers la altar pe 15 decembrie 2014, în cadrul unei ceremonii restrânse la Casa Babington din Somerset.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările