News

Actorul Gianni Russo din producţia Naşul: "Marilyn Monroe m-a dezvirginat!"

Actorul Gianni Russo din producţia Naşul: "Marilyn Monroe m-a dezvirginat!" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Actorul Gianni Russo este cunoscut mai ales pentru rolul lui Carlo Rizzi din celebrul film Naşul, din 1972.

Totuşi, în ultima perioadă, actorul a ţinut prima pagină a ziarelor cu dezvăluirile explozive făcute în noua sa carte, „Hollywood Godfather”.

Într-un interviu acordat FOX Business, el a susţinut că a avut o prietenie strânsă cu Marilyn Monroe, spre deosebire de JFJ şi RFK care au avut relaţii romantice cu actriţa. În timp ce oferea mai multe detalii despre ceea ce a însemnat legătura sa cu Marilyn, Gianni a dezvăluit pentru The Sun că celebra actriţă, care avea pe atunci 33 de ani, i-a luat virginitatea când avea doar 15 ani.

Potrivit lui Gianni, Marilyn a fost cea care a făcut primul pas şi aventura lor a durat o vreme. “Ea m-a învăţat tot ce ştiu. Mă simţeam cel mai norocos bărbat în viaţă”.

Russo a recunoscut că era o perioadă diferită de cea de astăzi, pentru că, dacă s-ar fi întâmplat în aceste vremuri, Marilyn ar fi fost arestată şi părinţii săi ar fi încercat să câştige nişte bani în urma evenimentului.

Gianni a spus că nu a fost nici măcar deranjat de modul în care au decurs lucrurile.

Actorul a dezvăluit că el şi Marilyn au rămas prieteni de atunci până la moartea ei, la vârsta de 36 de ani. Deşi nu s-a căsătorit, starul a avut legături de-a lungul timpului cu Liza Minnelli şi Dionne Warwick.

 

Modifică Setările