News

Actorul Marius Manole a returnat la Administraţia Prezidenţială medalia primită, decoraţia Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler

Actorul Marius Manole a returnat la Administraţia Prezidenţială medalia primită, decoraţia Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Un fervent militant al curentului #rezist, Marius Manole schimbă foaia, după ce a mărturisit că se simte trădat.

Actorul s-a aflat zile în şir la manifestaţiile împotriva PSD şi împotriva corupţiei, văzuse în preşedintele României un stâlp de integritate, care lupta împotriva PSD, însă înţelegerile actuale din politică şi alianţa neaşteptată a PNL cu PSD sunt inexplicabile pentru foarte multe persoane care nu de mult ieşiseră în stradă pentru nişte principii.

Drept pentru care, actorul se consideră trădată, e de părere că încrederea i-a fost trădată şi măsurile pe care le-a luat sunt drastice. Actorul a returnat la Administraţia Prezidenţială medalia primită. El a spus că îl consideră pe preşedintele Klaus Iohannis un trădător.

„Am decis să înapoiez decoraţia Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care am fost decorat în 2016 la Palatul Cotroceni, din partea Preşedintelui României.” a spus el.

”L-am votat pe preşedinte şi ţin minte noaptea în care a fost ales. Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârşit PSD-ul nu mai putea face rău acestei tări. Urma să avem un preşedinte care ţine cu ţara. Ghinion. Nu l-am avut.

 

Am stat în Piaţa Victoriei în frig, în ploaie pentru a apara justiţia şi democraţia. Cand a plecat Dragnea iarăşi am crezut ca am invins. Ghinion, propriul nostru preşedinte urma să ne facă cel mai mare rau. Omul în care am crezut, pentru care am luptat. Acum PSD intră în Guvern pe uşa din faţă, pe covorul roşu. De asemenea, VREA SA PREIA ŞI SEFIA COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTATILOR, cu alte cuvinte să refacă comisia Nicolicea& Iordache, de aceasta data chiar cu PNL. Totul sub oblăduirea preşedintelui Iohannis. Halucinant, nu?

Nu aş fi crezut că într-o zi va trebui să protestez din nou, chiar dacă datele sunt acum altele. Preşedintele României pentru mine este un trădător.

Returnez, aşadar, decoraţia primită, mâine la ora 10:00 la Palatul Cotroceni.

Sunt mândru de realizările mele şi publicul nu poate fi minţit cu decoraţii venite din partea celor care nu iubesc ţara. Oricum în ultimii ani Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administraţia ţării.

P.S.: Plec sa joc in seara asta RICHARD3, sa mai spui Shakespeare nu e actual…”, scrie Marius Manole pe Facebook.

Foto: Stirile Kanal D şi Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările