News

Actorul Michael Caine (85) a ajuns în scaun cu rotile. Ce a păţit?

Actorul Michael Caine (85) a ajuns în scaun cu rotile. Ce a păţit?

NO ONLINE - NO ONLINE Exclusive pictures: Sir Michael Caine seen in a wheelchair last night on the 15th of March 2018 after leaving the BFI on his 85th birthday. The actor fell over outside the Ivy on the 1st of March and broke his foot in two places

În vârstă de 85 de ani, unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, o legendă vie, întâmpină probleme de sănătate. Actorul englez, câştigător a două premii Oscar, faimosul Michael Caine, a ajuns în scaun cu rotile.

Din păcate, a avut parte de un accident. Michael a alunecat în grădina plină de zăpadă şi şi-a rupt glezna, aşa că are nevoie de recuperare. Imaginile recente cu el i-au îngrijorat pe fanii care l-au văzut ţintuit într-un scaun cu rotile, împins de un apropiat al său. Activ din fire, Micheal nu avea cum să rateze o petrecere chiar de ziua lui de naştere. Pe 14 martie a împlinit 85 de ani, iar prietenii şi colegii i-au organizat o petrecere de vis la care actorul a venit într-un scaun cu rotile.

Acum, Sir Michael Caine a mai progresat, iar piciorul său pare să fie pe calea cea bună. Chiar dacă nu se află în cea mai bună formă fizică, asta nu înseamnă că s-a retras în casa lui pentru o perioadă nedeterminată. Joi seara a participat la un eveniment la Londra şi a fost fotografiat mergând cu ajutorul unui cadru. În ciuda dificultăţilor de deplasare, actorul a fost elegant ca întotdeauna, îmbrăcat într-un costum bleumarin, prezent la lansarea noului său film, "My Generation", un omagiu pentru cultura pop din anii 1960.

Foto: Splash News, Hepta

Modifică Setările