News

Actorul Nae Lăzărescu a murit

de admin

Actorul Nae Lăzărescu a murit

Astăzi, directorul Teatrului de Comedie "Constantin Tănase", Alexandru Arşinel, a anunţat că marele actor român, Nae Lăzărescu, celebru pentru umorul său inconfundabil, a murit dimineaţă, la 72 de ani, în locuinţa sa.

Nae dorea o pauză de la actorie încă din iulie, când a declarat că are probleme de sănătate. Unele surse medicale au spus că acesta suferea de o afecţiune cronică la ficat.

Cei care-şi doresc să-şi ia ultimul rămas bun de la acesta vor putea să facă asta vineri la prânz, la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase”, a mai menţionat Arşinel.

Vasile Muraru, colegul de scenă şi unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Nae Lăzărescu, a vorbit într-un mod inedit despre dispariţia acestuia.

«Dumnezeu să-l ierte! Sunt ca şi în familie, am aflat imediat. Am primit cu mare bucurie vestea morţii lui Nae. Când am auzit că a pornit spre Dumnezeu, înseamnă că s-a liniştit. Noi ne bucurăm că cei care au murit au plecat acolo, că noi ne scăldăm în calvarul acesta de aici. Discreţia sa trebuie respectată.
A fost un mare om, a iubit scena a iubit publicul. Am pierdut jumătatea mea de scenă. Ce poţi să faci în momentele astea? Asta e viaţa. Ultima dată am vorbit alaltăieri cu el», a declarat Vasile Muraru.

Alături de Vasile Muraru:

Modifică Setările