Vedete

Actorul Owen Wilson va deveni tată! Cum arată femeia care-i va dărui un copil

Actorul Owen Wilson va deveni tată! Cum arată femeia care-i va dărui un copil

Pe Owen Wilson îl ştim din nenumărate comedii, fiind unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood. Totuşi, despre omul Owen Wilson se cunosc prea puţine lucruri, căci, în general, îşi doreşte ca viaţa lui intimă să se desfăşoare departe de bliţurile paparazzilor.

Ei bine, acum aflăm că actorul va deveni tată. Cea care îi va aduce un copil pe lume este Varunie Vongsvirates (34), cu care starul are o relaţie on-off de cinci ani. Culmea e că, la aflarea veştii, Owen ar fi cerut un test de paternitate, care a stabilit, într-adevăr, că el este tatăl.

Varunie nu face parte din lumea cinematografică şi, de-a lungul timpului, a vorbit de prea puţine ori despre relaţia ei cu comediantul. Recent, ea a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii cu ea însărcinată, anunţând că poartă în pântece o fetiţă şi că mai are câteva zile până îi va da naştere. ”Este încântat!”, a declarat Varunie pentru RadarOnline despre gândurile lui Owen Wilson în legătură cu naşterea primei lui fiice.

Amintim că Owen Wilson mai are alţi doi copii, cu două femei diferite. Actorul a devenit tată pentru prima oară în 2011, când pe atunci iubita lui – Jade Duell, a adus pe lume un băiat (n.r. Robert). Cinci luni mai târziu, cuplul s-a destrămat, Owen mărturisind că nu este pregătit pentru viaţa de familie. În ianuarie 2014, Owen a devenit tată a doua oară, Caroline Lindqvist aducând pe lume tot un băiat (n.r. Finn).

Modifică Setările