News

Actorul principal din „American Pie“ a împlinit un an de abstinenţă! Iată-l pe Jason Biggs în prezent

Actorul principal din „American Pie“ a împlinit un an de abstinenţă! Iată-l pe Jason Biggs în prezent camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Cunoscut de întreaga planetă ca Jim din „American Pie“, actorul Jason Biggs a avut probleme cu alcoolul şi cu drogurile, însă afirmă că le-a depăşit cu bine.

Zilele trecute, Jason Biggs, în vârstă de 40 de ani, a postat pe Instagram un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţa fanii că s-a împlinit un an de când nu a mai pus gura pe alcool şi a renunţat la droguri. Mai mult decât atât, el a spus că a avut probleme cu dependenţele foarte mulţi ani şi a străbătut un drum lung pentru a-şi reveni.

„Am încercat pentru prima dată să renunţ la alcool şi droguri în urmă cu cinci ani, atunci când am realizat că dependenţa este mult prea mare. Să scapi de aceste lucruri este foarte greu şi ai nevoie de multe încercări, însă pot spune că s-a împlinit un an de abstinenţă. Sunt foarte mândru de această realizare, care este cea mai mare din viaţa mea. Dacă aveţi probleme, trebuie să ştiţi că puteţi cere ajutor. Nu trebuie să vă fie ruşine. Împreună putem reuşi“, a spus Jim din „American Pie“.

Prima care l-a felicitat public pe actorul Jason Biggs a fost chiar soţia lui, care a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de el. „Sunt foarte mândră de tine. Felicitări. Ştiu că ţi-a fost greu, am văzut asta. Te iubesc. Îţi mulţumesc că te-ai luptat cu dependenţele“, a spus Jenny Mollen.

Modifică Setările