Vedete

Actorul Tudor Petruţ din “Liceenii” a fost prins de conoravirus în America. Ce schimbat e

Actorul Tudor Petruţ din “Liceenii” a fost prins de conoravirus în America. Ce schimbat e camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Tudor Petruţ  trăieşte astăzi în California şi îşi împarte viaţa între munca de profesor şi marea sa pasiune, actoria.

 

“Panica e vizibilă. În general lumea este disciplinată. Cu mici excepţii de mămici care s-au luat la trântă într-un magazin, pentru serveţele dezinfectante, nu sunt altercaţii şi nici cozi, până nu se bagă hârtie igienică şi şervete de bucătărie. Nu glumesc, fenomenul „igienică” a ajuns odată cu virusul pe malul Pacificului.

Chiar dacă la noi în judeţ e mai rarefiat decât în metropola Los Angeles şi împrejurimi, localnicii sunt îngrijoraţi de influxul de lucrători care migrează zilnic spre zonele industriale. Apoi, ca peste tot bănuiesc, lumea e speriată de posibilitatea de a supra-capacita spitalele locale. În zona este si Laguna Woods, cel mai mare oraş al pensionarilor din California’’, spune Petruţ într-un intervu acordat pentru femeide10.ro”, blogul Marinei Almăşan.

Actorul recunoaşte că se teme pentru cea care i-a dat viaţă şi a rămas în România. “Personal sunt foarte bine antrenat „să stau în casă”… Am scris împreuna cu prietenul meu, actorul Teodor Falcon din Los Angeles, un pilot pentru un serial de televiziune.  Mama mea locuieşte în Bucuresti şi bineînţeles că suntem îngrijoraţi.  Are totuşi o vârstă, chiar dacă e în puteri şi e o ardeleancă bătăioasă şi plină de viaţă. O încurajăm să stea în casă. Chiar dacă vorbim cu ea la telefon, tot intră în panică, pentru că ştirile de la televiziunile româneşti nu prezinta clar şi cu acurateţe situaţia din SUA şi o sperie”. 

 

 

Modifică Setările