News

Actorul Ving Rhames a fost victima rasismului! Poliţiştii îl puteau împuşca în propria casă

Actorul Ving Rhames a fost victima rasismului! Poliţiştii îl puteau împuşca în propria casă

NEW YORK - MAY 03: Actor Ving Rhames attends the "Mission: Impossible III" premiere in Harlem hosted by BET at the Magic Johnson Theatres on May 3, 2006 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images)

Ving Rhames, cunoscut datorită rolului din „Misiune Imposibilă“, a trecut prin clipe de groază în acest an. El a fost confundat cu un hoţ, iar poliţiştii au vrut să-l împuşte în propria casă. Ving Rhames Actorul a povestit totul în cadrul unei emisiuni radio, afirmând că a avut noroc că unul dintre poliţişti l-a recunoscut. Mai mult, el Ving Rhames a spus că întâmplarea a avut loc deoarece el este de culoare. Astfel, el s-a considerat a fi o victimă a rasismului.

Potrivit spuselor actorului, oamenii legii au ajuns la el acasă după ce un vecin a sunat la poliţie şi a spus că „un bărbat de culoare“ a dat spargere într-o casă alăturată. Ving Rhames s-a trezit cu oamenii legii la uşă, iar aceştia aveau îndreptate armele spre el şi i-au cerut să iasă din locuinţă cu mâinile ridicate.

„Jur că fix aşa s-a întâmplat. Totul a avut loc în acest an. Un poliţist m-a recunoscut, pentru că fiul meu face sport cu fiul lui. Abia atunci au lăsat armele jos. Însă ce se putea întâmpla dacă fiul meu se juca fix atunci un joc cu împuşcături?“, a spus actorul.

Ving Rhames a mai povestit că s-a dus, alături de oamenii legii, să îl confrunte pe vecinul care a dat alarma, însă acesta a negat că ar fi sunat la poliţie.

Modifică Setările