News

Actorul Zach Galifianakis este din nou tată!

Actorul Zach Galifianakis este din nou tată!

În mijlocul atâtor veşti triste de la Hollywood, iată că apare şi una veselă. Actorul Zach Galifianakis şi soţia sa, Quinn Lundberg, au devenit a doua oară părinţi. Au devenit părinţi a doua oară Starul de 47 de ani din ”Hangover” a devenit, de fapt, tată pentru a doua oară în luna noiembrie, însă tocmai acum s-a aflat. Se pare că cel de-al doilea copil al cuplului este un băieţel, venit pe lume pe 7 noiembrie, pe care au ales să-l numească ”Rufus Emmanuel Lundberg”.

Va fi, aşadar, o perioadă foarte aglomerată pentru celebrul actor, care urmează să filmeze la două pelicule, respectiv ”The Lego Batman Movie” şi ”Tulip Fever”. Până acum, actor a lucrat pe platourile de filmare ale peliculei ”Wrinkle In Time”.

Zach Galifianakis + Jon Hamm + Gal Gadot + Isla Fisher @ the premiere of 'Keeping Up With The Joneses' held @ the Fox studios backlot. October 8, 2016 , Los Angeles, USA. # PREMIERE DU FILM 'KEEPING UP WITH THE JONESES'
Zach Galifianakis, alături de Jon Hamm, Gal Gadot, Isla Fisher, la premiera filmului 'Keeping Up With The Joneses', în luna octombrie

Zach şi Quinn mai au un băieţel, în vârstă de trei ani. ”Avem un  băieţel. Cred că a fi tată este cel mai minunat lucru”, afirma celebrul actor în urmă cu doi ani, în cadrul emisiunii televizate a lui Jimmy Fallon.

foto: getty, hepta

Modifică Setările