News

Actriţe care s-au îngrăşat!

de admin

În zilele noastre toată lumea îşi doreşte o siluetă perfectă. Iar când vorbim de actriţele de la Hollywood, vă daţi seama că o siluetă silfidă este idealul. Însă, din varii motive, unele actriţe s-au îngrăşat. Haideţi să vedem cum au ajuns unele actriţe cu câteva kilograme în plus.

Selena Gomez este una dintre cele actriţe care au ”câştigat” kilograme în plus din cauza unei alimentaţii nepotrivite. În ultima vreme, Selena a primit numeroase critici din partea fanilor vizavi de silueta sa plinuţă, însă se pare că actriţa nu le-a luat deloc în seamă. Drept dovadă stă şi fotografia postată pe Instragam, în care Selena apare mâncând chipsuri, chiar după ce apărut părerile negative la adresa siluetei sale.

Actriţe care s-au îngrăşat pentru un rol

Gwyneth Paltrow a fost nevoită să acumuleze 4, 5 kilograme de muşchi pentru rolul jucat în pelicula „Iron Man 2”. Actriţa declara pe atunci că a petrecut foarte mult timp în sala de forţă, pentru a-şi transforma corpul pentru acel rol. Şi asta nu este singura transformare de acest gen prin care a trecut celebra actriţă. Imediat după acest rol, Gwyneth Paltrow s-a îngrăşat 9 kilograme, pentru a o putea juca pe Kelly Canter în pelicula ”Country Strong”. ”Nu am mâncat atâtea prăjeli şi atâtea produse pe bază de făină albă în viaţa mea”, declara pe atunci Gwyneth.

Nici Renee Zellweger nu este străină de această procedură. Actriţa s-a îngrăşat nouă kilograme pentru rolul din „Bridget Jones's Diary”. Imediat după acest moment, actriţa a fost selecţionată să joace în pelicula ”Chicago„ pentru care a fost nevoită să revină la silueta iniţială în timp record. Culmea este că după ce a terminat cu acest rol, Renee a filmat continuarea primului său film, intitulat de data aceasta "Bridget Jones: The Edge of Reason", motiv pentru care a trebuit să recâştige cele nouă kilograme, mâncând câte 4000 de calorii pe zi. Asta da sacrificiu! ”Bridget este un personaj cu care chiar mă identific. Mă voi îngrăşa la loc cu plăcere.”, declara Renee atunci.

O altă actriţă care a fost dispusă să renunţe la silueta sa perfectă pentru un rol a fost Charlize Theron. Actriţa s-a îngrăşat cu aproape 14 kilograme pentru rolul din ”Monster”. Aceasta a declarat că a fost nevoită să mănânce la greu junk food pentru a intra cât mai bine în pielea personajului. ”Am început prin a mă îndopa cu gogoşi, dar după un timp m-am săturat de ele. Iubesc, însă, chipsurile de cartofi, iar asta a fost un lucru bun atunci pentru mine. Îmi plac alimentele sărate.”, îşi rememora actriţa experienţa. Însă, tot răul spre bine, având în vedere că Charlize a câştigat pentru performanţa din acest film Oscarul la categoria ”Cea mai bună actriţă”.

Hilary Swank a acumulat 8,6 kilograme de muşchi pentru rolul din ”Million dollar baby”. Aceasta a consumat zi de zi 210 grame de proteine, timp de circa trei luni, pentru a acumula masă muscular, în timp ce făcea exerciţii fizice intensiv. ”Antrenamentul meu era de două ore şi jumătate de box şi de încă aproximativ două de ridicări de greutăţi pe zi, şase zile pe săptămână”, a povestit actriţa.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Gwyneth Paltrow a avut curaj să iasă din tipare purtând o rochie atipică!

News

FOTO Gwyneth Paltrow a avut curaj să iasă din tipare purtând o rochie atipică!

Este una dintre actriţele de top de la Hollywood, iar atunci când îşi face apariţia la vreun eveniment sofisticat nu dezamăgeşte. Drept dovadă stau şi aceste fotografii de la un eveniment recent la care Gwyneth paltrow a participat.

News

Vedete care nu mănâncă pâine

Eliminarea completă a pâinii din alimentaţia zilnică s-a dovedit a fi, de multe ori, soluţia optimă pentru silueta perfectă, de aceea multe celebrităţi au recurs la această metodă.

News

FOTO Cum au sărbătorit vedetele Ziua Tatălui?

Reţelele de socializare au fost ”asaltate” ieri de celebrităţile care au dorit să le transmită un gând bun taţilor lor. Am adunat şi noi aici cele mai simpatice mesaje şi cele mai expresive fotografii. Haideţi să le vedem!

News

Este oficial! Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au divorţat!

Şi-au anunţat despărţirea în martie 2014 invocând incompatibilitate, după o relaţie de 12 ani. Iar la un an de la acest anunţ, iată că Gwyneth Paltrow (42) şi Chris Martin (38) au divorţat oficial.

News

FOTO Zici că sunt surori! Mame care arată la fel de bine precum fiicele lor!

Dacă ne întrebam care este secretul frumuseţii acestor vedete, acum avem răspunsul: genetica. Toate aceste vedete se bucură de calităţile fizice pe care le-au moştenit de la mamele lor. Haideţi să vedem şi

FOTO Uite la ce a recurs Ioana Ginghină pentru a slăbi!

News

FOTO Uite la ce a recurs Ioana Ginghină pentru a slăbi!

Ioana Ginghină încearcă din răsputeri să se menţină în formă. Multă vreme a încercat să aibă grijă la alimentaţia sa, sperând că numărul kilogramelor să se diminueze, însă această metodă nu a dat rezultatele dorite.

News

Dive de la Hollywood care au abdomenul plat!

Au un stil de viaţă activ, sunt mereu în atenţia publicului şi de aceea trebuie să aibă mereu grijă de imaginea lor. Unele dive petrec chiar şi ore întregi în sala de fitness pentru a ajunge la silueta pe care şi-o doresc. Însă efortul lor nu rămâne nerăsplătit, căci aceste dive