News

Actriţe care s-au îngrăşat!

de admin

În zilele noastre toată lumea îşi doreşte o siluetă perfectă. Iar când vorbim de actriţele de la Hollywood, vă daţi seama că o siluetă silfidă este idealul. Însă, din varii motive, unele actriţe s-au îngrăşat. Haideţi să vedem cum au ajuns unele actriţe cu câteva kilograme în plus.

Selena Gomez este una dintre cele actriţe care au ”câştigat” kilograme în plus din cauza unei alimentaţii nepotrivite. În ultima vreme, Selena a primit numeroase critici din partea fanilor vizavi de silueta sa plinuţă, însă se pare că actriţa nu le-a luat deloc în seamă. Drept dovadă stă şi fotografia postată pe Instragam, în care Selena apare mâncând chipsuri, chiar după ce apărut părerile negative la adresa siluetei sale.

Actriţe care s-au îngrăşat pentru un rol

Gwyneth Paltrow a fost nevoită să acumuleze 4, 5 kilograme de muşchi pentru rolul jucat în pelicula „Iron Man 2”. Actriţa declara pe atunci că a petrecut foarte mult timp în sala de forţă, pentru a-şi transforma corpul pentru acel rol. Şi asta nu este singura transformare de acest gen prin care a trecut celebra actriţă. Imediat după acest rol, Gwyneth Paltrow s-a îngrăşat 9 kilograme, pentru a o putea juca pe Kelly Canter în pelicula ”Country Strong”. ”Nu am mâncat atâtea prăjeli şi atâtea produse pe bază de făină albă în viaţa mea”, declara pe atunci Gwyneth.

Nici Renee Zellweger nu este străină de această procedură. Actriţa s-a îngrăşat nouă kilograme pentru rolul din „Bridget Jones's Diary”. Imediat după acest moment, actriţa a fost selecţionată să joace în pelicula ”Chicago„ pentru care a fost nevoită să revină la silueta iniţială în timp record. Culmea este că după ce a terminat cu acest rol, Renee a filmat continuarea primului său film, intitulat de data aceasta "Bridget Jones: The Edge of Reason", motiv pentru care a trebuit să recâştige cele nouă kilograme, mâncând câte 4000 de calorii pe zi. Asta da sacrificiu! ”Bridget este un personaj cu care chiar mă identific. Mă voi îngrăşa la loc cu plăcere.”, declara Renee atunci.

O altă actriţă care a fost dispusă să renunţe la silueta sa perfectă pentru un rol a fost Charlize Theron. Actriţa s-a îngrăşat cu aproape 14 kilograme pentru rolul din ”Monster”. Aceasta a declarat că a fost nevoită să mănânce la greu junk food pentru a intra cât mai bine în pielea personajului. ”Am început prin a mă îndopa cu gogoşi, dar după un timp m-am săturat de ele. Iubesc, însă, chipsurile de cartofi, iar asta a fost un lucru bun atunci pentru mine. Îmi plac alimentele sărate.”, îşi rememora actriţa experienţa. Însă, tot răul spre bine, având în vedere că Charlize a câştigat pentru performanţa din acest film Oscarul la categoria ”Cea mai bună actriţă”.

Hilary Swank a acumulat 8,6 kilograme de muşchi pentru rolul din ”Million dollar baby”. Aceasta a consumat zi de zi 210 grame de proteine, timp de circa trei luni, pentru a acumula masă muscular, în timp ce făcea exerciţii fizice intensiv. ”Antrenamentul meu era de două ore şi jumătate de box şi de încă aproximativ două de ridicări de greutăţi pe zi, şase zile pe săptămână”, a povestit actriţa.

Modifică Setările