News

Actriţe mici de înălţime

de admin

Dacă şi-ar fi dorit o carieră în modelling cu siguranţă ar fi întâmpinat probleme, căci sunt foarte mici de înălţime. Însă, cum s-au orientat către altă carieră, înălţimea acestor actriţe nu deranjează pe nimeni. Iată, aşadar, unele dintre cele mai frumoase şi sexy actriţe mici de înălţime!

Anna Kendrick - 1, 57

Pe Anna o ştim din mai multe pelicule, cea mai recentă fiind ”Into The Woods”, unde a jucat rolul Cenuşăresei, cot la cot cu unii dintre cei mai cunoscuţi actori: Emily Blunt, Meryl Streep, Johnny Depp, etc. Până acum, Anna Kendrick are o nominalizare la premiile Oscar pentru pelicula ”Up In The Air„, şi sperăm ca în curând să şi câştige unul, căci e tare talentată.

Vanessa Hudgens - 1, 55

Fosta iubită a lui Zac Efron este de asemenea o actriţă mică de înălţime extrem de talentată şi frumoasă. Succesul ei la Hollywood nu a avut nimic de-a face cu înălţimea actriţei, aşa că ne aşteptăm să o vedem pe Vanessa în numeroase producţii cinematografice de succes. Până acum, actriţa a apărut în: ”Journey 2: The Mysterious Island”, ”Spring Breakers”, ”Beastly”, etc.

Reese Witherspoon - 1, 56

Reese nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este dovada clară că esenţele tari se ţin în sticluţe mici. Reese are doar 1, 56 m în înălţime, însă e una dintre cele mai sexy şi frumoase actriţe de la Hollywood, iar faptul că fiica sa adolescentă îi seamănă atât de bine confirmă ideea că Reese arată foarte bine pentru vârsta ei.

Hayden Panattiere - 1, 53

Este o altă actriţă extrem de îndrăgită şi sexy, dar care e mică de înălţime. Cu toate acestea, înălţimea n-a fost niciodată un impediment pentru talentata actriţă ca aceasta să reuşească pe plan cinematografic. Din reuşitele sale profesionale amintim rolurile din peliculele: ”Heroes”, ”Remember The Titans”, sau ”Shanghai Kiss”.

Hilary Duff - 1, 57

E sexy, simpatică şi mică de înălţime. Cu chipul său angelic a cucerit inimile tuturor, aşa că nimeni nu se mai gândeşte la faptul că actriţa măsoară doar 1, 57.

Eva Longoria - 1, 57

Ce exemplu mai bun decât Eva Longoria pentru faptul că înălţimea n-are nimic de-a face cu senzualitatea? Vedeta este una dintre cele mai sexy şi mai dorite actriţe de la Hollywood.

Comentarii

Articole asemănătoare

Sex-bomb! Uite ce apariţii sexy a avut Amber Heard în ultima vreme!

News

Sex-bomb! Uite ce apariţii sexy a avut Amber Heard în ultima vreme!

Dacă la începutul relaţiei celor doi au existat mulţi cârcotaşi, care au catalogat uniunea lor drept una nepotrivită, acum sigur toată lumea îl felicită pe Johnny Depp pentru alegerea făcută. Amber Heard, proaspăta şi tinerica lui soţie

FOTO Johnny Depp îşi vinde vila din sudul Franţei!

News

FOTO Johnny Depp îşi vinde vila din sudul Franţei!

Pe vremea când făcea un cuplu cu Vanessa Paradis, Johnny Depp a achiziţionat mai multe proprietăţi în sudul Franţei, pentru a le servi drept reşedinţă de vacanţă. Şi cum în ultimul timp s-au schimbat

News

Amber Heard a vorbit pentru prima dată despre mariajul cu Johnny Depp

De când s-au căsătorit în Bahamas, la începutul acestui an, în presă au apărut tot felul de informaţii dspre relaţia pe care o au cei doi. Unii s-au grăbit să spună că este căsnicie destinată eşecului, alţii că e doar de faţadă.

Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, şi-a făcut debutul în modelling. Vezi cum a pozat adolescenta!

News

Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, şi-a făcut debutul în modelling. Vezi cum a pozat adolescenta!

În caz că cineva avea vreun dubiu, aflaţi că fiica actorului Johnny Depp şi a franţuzoaicei Vanessa Paradis s-a transformat într-o domnişoară extrem de frumoasă. Lily-Rose Depp, tânăra în vârstă de 15 ani,

Classy & Fabulous! Kristen Stewart şi Vanessa Paradis în noua campanie Chanel

Fashion

Classy & Fabulous! Kristen Stewart şi Vanessa Paradis în noua campanie Chanel

În viaţa de zi cu zi, Kristen Stewart preferă stilul vestimentar androgin, însă asta nu înseamnă că din când în când actriţa nu poate să arate classy şi fabulous.

News

Johnny Depp şi Amber Heard şi-au amânat luna de miere! Află motivul!

Şi-au oficializat relaţia printr-o cununie civilă care a avut loc la începutul lunii februarie la reşedinţa lor din Los Angeles, apoi s-au bucurat alături de prieteni apropiaţi de o petrecere fastuoasă pe insula privată a actorului

News

FOTO Cele mai sexy bisexuale de la Hollywood!

Bisexualitatea este un subiect sensibil, chiar şi-n rândul vedetelor de la Hollywood. Însă, din fericire, câteva dintre ele au fost suficient de curajoase pentru a-şi recunoaşte orientarea sexuală.

Fiica lui John Travolta nu mai este un copil. Vezi cum arată acum adolescenta!

News

Fiica lui John Travolta nu mai este un copil. Vezi cum arată acum adolescenta!

Fiica lui John Travolta şi a lui Kelly Preston, Ella Bleu, şi-a făcut debutul cinematografic la vârsta de nouă ani, în filmul de lung metraj ”Vechi tovarăşi”, în care a jucat rolul lui Emily, o fetiţă de şapte ani.