News

Actriţe mici de înălţime

de admin

Dacă şi-ar fi dorit o carieră în modelling cu siguranţă ar fi întâmpinat probleme, căci sunt foarte mici de înălţime. Însă, cum s-au orientat către altă carieră, înălţimea acestor actriţe nu deranjează pe nimeni. Iată, aşadar, unele dintre cele mai frumoase şi sexy actriţe mici de înălţime! Anna Kendrick - 1, 57

Pe Anna o ştim din mai multe pelicule, cea mai recentă fiind ”Into The Woods”, unde a jucat rolul Cenuşăresei, cot la cot cu unii dintre cei mai cunoscuţi actori: Emily Blunt, Meryl Streep, Johnny Depp, etc. Până acum, Anna Kendrick are o nominalizare la premiile Oscar pentru pelicula ”Up In The Air„, şi sperăm ca în curând să şi câştige unul, căci e tare talentată.

Vanessa Hudgens - 1, 55

Fosta iubită a lui Zac Efron este de asemenea o actriţă mică de înălţime extrem de talentată şi frumoasă. Succesul ei la Hollywood nu a avut nimic de-a face cu înălţimea actriţei, aşa că ne aşteptăm să o vedem pe Vanessa în numeroase producţii cinematografice de succes. Până acum, actriţa a apărut în: ”Journey 2: The Mysterious Island”, ”Spring Breakers”, ”Beastly”, etc.

Reese Witherspoon - 1, 56

Reese nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este dovada clară că esenţele tari se ţin în sticluţe mici. Reese are doar 1, 56 m în înălţime, însă e una dintre cele mai sexy şi frumoase actriţe de la Hollywood, iar faptul că fiica sa adolescentă îi seamănă atât de bine confirmă ideea că Reese arată foarte bine pentru vârsta ei.

Hayden Panattiere - 1, 53

Este o altă actriţă extrem de îndrăgită şi sexy, dar care e mică de înălţime. Cu toate acestea, înălţimea n-a fost niciodată un impediment pentru talentata actriţă ca aceasta să reuşească pe plan cinematografic. Din reuşitele sale profesionale amintim rolurile din peliculele: ”Heroes”, ”Remember The Titans”, sau ”Shanghai Kiss”.

Hilary Duff - 1, 57

E sexy, simpatică şi mică de înălţime. Cu chipul său angelic a cucerit inimile tuturor, aşa că nimeni nu se mai gândeşte la faptul că actriţa măsoară doar 1, 57.

Eva Longoria - 1, 57

Ce exemplu mai bun decât Eva Longoria pentru faptul că înălţimea n-are nimic de-a face cu senzualitatea? Vedeta este una dintre cele mai sexy şi mai dorite actriţe de la Hollywood.

Modifică Setările