News

Actriţa Ada Condeescu, transformată într-o divă a anilor '60

Actriţa Ada Condeescu, transformată într-o divă a anilor '60

Ada Condeescu, actriţa care a câştigat Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin alături de echipa filmului “Eu când vreau să fluier, fluier” şi premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de la Sarajevo cu rolul din “Loverboy”, a acceptat propunerea hairstylist-ului Adrian Perjovschi de a fi transformată într-o diva italiană a anilor '60. Ada a purtat ţinute Murmur

Tema a fost inspirată din următorul film în care Ada Condeescu va interpreta rolul principal, “Dincolo de calea ferată”, în regia lui Cătălin Mitulescu, care va avea premiera la finalul lunii aprilie.

”Pentru şedinţa foto am pornit de la personajul meu din film, Monica. Ea este frumoasa din cartier al cărui iubit pleacă în Italia să lucreze, în timp ce ea rămane aici, visând la acea ţară străină, la limba italiană, la muzica de acolo, la oraşele italieneşti. Transformarea de la Jovsky Studio este într-un fel mai mult transformarea Monicăi, felul în care ea se visa, în care îşi imagina că poate arăta într-o altă lume, imaginea clasică a divei italiene cu rochie roşie mulată, părul desfăcut şi strălucitor, machiaj care să-i facă ochii şi mai negri, şi mai frumoşi”, spune Ada Condeescu.

“Imaginea de divă senzuală, voluptuoasă, o frumuseţe autentică italiană este ceva ce nu se va demoda niciodată”, spune hairstylistul Adrian Perjovschi.

ada 5 ada 4

Modifică Setările