News

Actriţa adolescentă din „Game of Thrones” are iubit!

Actriţa adolescentă din „Game of Thrones” are iubit!

Nu are o viaţă de adolescentă normală, însă tot merge la şcoală. Şi tocmai acolo s-a îndrăgostit pentru prima oară, povesteşte actriţa de 18 ani din serialul ”Game of Thrones”. A mărturisit că are iubit de mai bine de un an De la primul episod al îndrăgitei serii, Maisie Williams a crescut şi a evoluat enorm. Şi deşi nouă ne este greu s-o vedem ca pe adolescentă, Maisie tocmai a mărturisit că are o relaţie amoroasă şi că este una destul de serioasă.

Invitată de revista ”InStyle” să dea un interviu despre viaţa sa, Maisie a recunoscut că are un iubit şi că l-a cunoscut la şcoală, deci nu este vorba de vreun coleg de breaslă, actor: ”Suntem împreună de un an şi ceva, aşa că putem spune că e vorba de o relaţie serioasă. Nu este faimos, l-am cunoscut la şcoală.”

arya stark
Maisie, în rolul lui Arya Stark, din serialul ”Game of Trones”

Actriţa a mai povestit că este genul de vedetă destul de retrasă, care nu ia parte la petrecerile de la Hollywood şi că este înconjurată de oameni normali, care n-au treabă cu luminile reflectoarelor: ”Oamenii cred că e ceva ciudat ca o vedetă să iasă la întâlniri cu persoane care nu sunt faimoase. Însă eu nu cunosc altfel de persoane. Poate fac ceva greşit, dar eu nu mă duc la petreceri de la Hollywood. Nu cunosc actori masculini tineri. Îmi plac oamenii normali, cred”.

Modifică Setările