Vedete

Actriţa Ana de Armas este noua fată Bond

Actriţa Ana de Armas este noua fată Bond

 Ana de Armas va fi Paloma, agentul CIA care îl va ajuta pe protagonist în ultima sa misiune.

Ana a spus recent că personajul a fost adăugat la scenariu în ultimul moment şi că este foarte fericită să apară într-un film cu Bond. Actriţa de 31 de ani s-a născut în Santa Cruz del Norte, Cuba, şi are origini spaniole şi cubaneze. Bunicii ei care sunt spanioli au ajutat-o să obţină paşaportul şi să se mute, la 18 ani, la Madrid. Ana a cunoscut celebritatea şi după ce a apărut din 2007 până în 2010 în serialul „Internship”.

Frumoasa brunetă îşi dorea însă altceva, aşa că a învăţat engleza în doar patru luni, iar la 25 de ani s-a mutat la Hollywood. Rolul ei de rezistenţă a fost însă cel din „Blade Runner 2”, unde a jucat alături de Ryan Gosling.

După apariţia ei în noul film Bond, frumoasa actriţă o va interpreta pe Marilyn Monroe într-un film cu un nume sugestiv „Blonde”. Ea a primit rolul după prima audiţie.

Din 2011 până în 2013, Armas a fost căsătorită cu Marc Clotet, acesta fiind unul dintre singurele lucruri pe care oamenii le cunosc despre viaţa ei privată, de vreme ce este foarte secretă în acest sens.

Modifică Setările