News

Actriţa care l-a acuzat pe George Clooney că i-a distrus cariera a fost împuşcată mortal de poliţie în propria casă

Actriţa care l-a acuzat pe George Clooney că i-a distrus cariera a fost împuşcată mortal de poliţie în propria casă

ER -- "Baby Shower" Episode 15 -- Air Date 02/15/1996 -- Pictured: Vanessa Marquez as Nurse Wendy Goldman -- Photo by: Alice S. Hall/NBCU Photo Bank

În urmă cu aproximativ 20 de ani juca alături de George Clooney în serialul „E.R.“ („Spitalul de urgenţă“), anul trecut îl acuza pe faimosul actor că i-a ruinat cariera, iar acum a fost împuşcată mortal în propria casă de oamenii legii.

Este vorba despre actriţa Vanessa Marquez, care a fost ucisă în propria casă, la vârsta de 49 de ani, după ce a refuzat să colaboreze cu oamenii legii şi i-a ameninţat pe aceştia cu un pistol. Din câte se pare, actriţa avea probleme psihice şi lua tratament, însă o criză de nervi i-a fost fatală.

Poliţiştii din Los Angeles au ajuns joia trecută la locuinţa ei, după ce au fost sesizaţi că Vanessa Marquez nu şi-a luat medicamentaţia. Ei au încercat să o convingă să îşi ia medicamentele, însă ea a refuzat şi a scos un pistol de airsoft pentru a se apăra.

Timp de o oră şi jumătate, oamenii legii au încercat să o calmeze pe femeie, însă în momentul în care aceasta a vrut să tragă în poliţişti, a fost împuşcată mortal.

Modifică Setările