News

Actriţa care mărturiseşte că, la 18 ani, a făcut pentru prima dată dragoste cu Charlie Sheen. Înainte de această experienţă trecuse printr-un viol

Actriţa care mărturiseşte că, la 18 ani, a făcut pentru prima dată dragoste cu Charlie Sheen. Înainte de această experienţă trecuse printr-un viol

Soleil Moon Frye a dezvăluit că „prima sa experienţă sexuală consensuală” a fost cu Charlie Sheen. La acea vreme, actriţa tocmai împlinise 18 ani, în timp ce vedeta din filmul Doi bărbaţi şi jumătate avea 29 de ani.

În ciuda decalajului de vârstă,  Charlie, acum în vârstă de 55 de ani, s-a dovedit amabil şi iubitor. Cei doi au rămas prieteni de atunci. 

Actriţa a mai spus că a fost agresată sexual la 17 ani de un bărbat pe care nu l-a numit, dar despre care mărturiseşte că i-a provocat ruşine şi durere în următorii ani. 

În documentarul Hulu, actriţa foloseşte videoclipuri, poveşti din jurnal şi fotografii pentru a-şi spune povestea, oferind detalii despre experienţa ei fizică cu Sheen. „A fost cea mai ciudată şi incredibilă zi . Nu ştiu cu adevărat cum să-mi explic sentimentele. Eram îndrăgostită de el de ani de zile. Mă intrigă şi mă entuziasmează”. 

De asemenea, ea a abordat afirmaţiile făcute de Corey Feldman în documentarul său din 2020 în care spune că Charlie şi-a violat cel mai bun prieten, pe regretatul Corey Haim, când avea 19 ani.  ”Pot să vorbesc decât despre experienţa mea şi despre ceea ce spun jurnalele. Nu ştiu nimic despre experienţele altora.  Totuşi, nu cred că oamenii sunt diavoli sau îngeri”, a spus ea despre acuzaţiile lui Corey, pe care l-a cunoscut, de asemenea, în copilărie.

Charlie a negat că l-ar fi violat pe Corey Haim. 

Soleil a discutat, de asemenea, despre alte poveşti din jurnal, pe care le-a scris când era adolescentă, dar cu care s-a reconectat recent, dar a spus că unele dintre experienţele sale sunt o „realitate mai întunecată”, care „i-au blocat memoriile”.

Actriţa a vorbit pentru presă şi despre modul brutal în care şi-a pierdut virginitatea. „Un bărbat s-a înfipt în mine, deşi îi spusesem că nu sunt pregătită să facă sex’’.  

Ea şi-a amintit că el a întrebat-o: „Cum te simţi când nu mai eşti virgină?”, Experienţa i-a provocat lui Frye „ruşine şi durere” în anii ce au urmat

„Am bucăţi de amintiri. Şi nu a fost doar o singură experienţă, sunt mai multe, dar încă încerc să le descifrez”, spune ea.

În plus, ea a dat acces în documentar la o conversaţie telefonică cu un alt domn neidentificat pe care îl întrebă despre modul în care „s-a pierdut” după ce a băut doar un cocktail.

Bărbatul poate fi auzit jurând că nu s-a întâmplat nimic şi îi aminteşte că a încercat să o sărute înainte de a-şi nu mai aminti ce s-a întâmplat. Mai târziu, actriţa a ajuns să creadă că cineva i-a strecurat GHB, cunoscut şi sub numele de drogul violului, în băutură. 

Soleil s-a despărţit de soţul ei Jason Goldberg, în vârstă de 48 de ani, în decembrie 2020, după 22 de ani de căsătorie.

Cuplul are patru copii împreună, Sienna Rose, 15 ani, Jagger Joseph Blue, 12 ani, Lyric Sonny Roads, 6 ani şi Story, 4 ani. Ce doi s-au  căsătorit în 1998 şi păreau să aibă una dintre cele mai puternice căsătorii din industria de divertisment.

La rândul lui, Sheen a avut un şir de mariaje eşuate, mai întâi cu Denise Richards, în 2002, apoi cu Brooke Mueller . În martie 2011, actorul trăia simultan cu actriţa porno Bree Olson şi cu modelul Natalie Kenly, pe care le poreclise „zeiţele”. Cei doi l-au părăsit mai târziu în acel an, dar în 2013 Sheen a mărturisit că are o relaţie cu actriţa de film pentru adulţi Georgia Jones . 

În 2014, s-a logodit cu fosta vedetă de film pentru adulţi, Scottine Ross, care l-a dat în judecată după ce a aflat că a fost diagnosticat cu HIV. Sheen are cinci copii cu trei femei diferite.

 

Modifică Setările