News

Actriţă de la Hollywood, amendată că şi-a neglijat căţelul

Actriţă de la Hollywood, amendată că şi-a neglijat căţelul

E drept că celebrităţile nu au cine ştie ce timp liber pentru a-l petrece cu vreun animal de companie, însă cum dispun de suficiente resurse financiare, nimeni nu s-ar fi aşteptat ca un căţeluş adoptat de o celebritate să ajungă pe străzi, slăbit şi speriat. În 2012, Anna, Chris, Pete (căţelul adoptat) şi alţi doi căţei de-ai lor Ei bine, asta s-a întâmplat cu un chihuahua adoptat de Anna Faris şi soţul ei, actorul Chris Pratt. Căţeluşul a fost găsit umblând nesupravegheat pe străzi, vizibil slăbit şi speriat. Graţie unui microcip, căţelul a fost identificat ca fiind Pete, un chihuahua pe care Anna l-a adoptat de la adăpostul Kinder4Rescue, în urmă cu patru ani.

După cum era de aşteptat, adăpostul respectiv a încercat să dea de celebra actriţă pentru a o trage la răspundere. Din nefericire, actriţa a fost de negăsit, nerăspunzând la apelurile Laurei Kinder, cea care se ocupă de respectivul adăpost.

În acest caz, Laura n-a avut o altă soluţie decât să apeleze la reţelele de socializare pentru a expune cazul. În mesajul ei, Laura a amintit că Anna va fi nevoită să plătească o amendă de 5000 de dolari pentru că şi-a abandonat căţelul şi că acest lucru a fost stipulat în contractul de adopţie pe care actriţa l-a semnat acum patru ani.

anna-pete-catel

Între timp, însă, un reprezentant de-al actriţei a binevoit să dea o replică: ”Anna este fericită că micuţul a fost găsit şi face toate aranjamentele ca Pete să fie adus acasă în siguranţă”.

Totuşi, Laura nu pare aşa uşor de înduplecat, ea insistând ca Anna să plătească amenda, dată fiind condiţia în care a fost găsit Pete. ”Căţelul pe care l-ai adoptat acum câţiva ani de la noi a fost găsit foarte slăbit, pe stradă. Dacă erai panicată că l-ai pierdut, sigur ne contactai pe noi, să-l găsim după microcip. Anna, dacă eşti o celebritate nu eşti scuzată de la a nu urma regulile (...)”, a scris, nervoasa, Laura pe contul său de Facebook.

foto: Facebook, hepta

Modifică Setările