News

Actriţa din ”2 Broke Girls”, cerută în căsătorie

Actriţa din ”2 Broke Girls”, cerută în căsătorie

A spus ”da”! Frumoasa actriţă din îndrăgitul serial ”2 Broke Girls” este o femeie împlinită, după ce-n weekend-ul trecut a fost cerută în căsătorie de către bărbatul pe care îl iubeşte. Beth (blonda) a devenit cunoscută graţie serialului ”2 Broke Girls” Partea blondă din duo-ul ”2 Broke Girls” s-a logodit duminică, după ce iubitul ei a cerut-o în căsătorie pe acoperişul unei clădiri, în faţa apropiaţilor. Beth a fost cerută în căsătorie După o zi petrecută în calitate de turişti în New York, Beth Behrs (30) a fost surprinsă de către iubitul ei, actorul din ”Mad Man”, Michael Gladis (38), cu o cerere în căsătorie pe acoperişul restaurantului Parkside Lounge, din New York.

Beth a făcut publică vestea pe contul ei de Instagram, printr-un mesaj emoţionant. ”Am spus ”Da”. Au trecut şase ani, ne rămâne o eternitate.”, a scris actriţa în vârstă de 30 de ani.

beth-logodna
I-au stat aproape prietenii

Imediat după acest moment, Beth a fost surprinsă cu o adevărată petrecere de logodnă, la care au fost invitaţi toţi prietenii actriţei, dar şi membri ai familiei ei.

foto: hepta

Modifică Setările