Vedete

Actriţa din ”Al 7-lea cer” a suferit un avort. Purta în pântece gemeni

Actriţa din ”Al 7-lea cer” a suferit un avort. Purta în pântece gemeni camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

În urmă cu câteva săptămâni, simpatica actriţă din ”Al 7-lea cer” a făcut o dezvăluire emoţionantă. ”Am suferit un avort”, şi-a început ea istorisirea pe reţelele de socializare, stârnind compasiunea a milioane de fani.

Beverley Mitchell, cunoscută graţie rolului lui Lucy din ”Al 7-lea cer”, a dezvăluit că la începutul acestui an a suferit un avort, deşi anterior adusese pe lume doi copii sănătoşi. ”Câteva săptămâni mai târziu (n.r. după anunţul că e însărcinată cu gemeni), visul nostru despre o familie crecândă s-a destrămat: am suferit un avort. A fost un şoc. Sincer, primul meu instinct a fost să zic că eram bine, de altfel eu înceram să fiu bine. Mă gândeam că trebuie să fiu, pentru familia mea pentru mine”, a mărturisit Beverley.

Actriţa fusese însărcinată cu gemeni, însă sarcina s-a oprit din evoluţie. Acum, starul hollywoodian aparţine unui grup de susţinere, în care se regăsesc şi alţi părinţi care au trecut printr-o astfel de suferinţă. Beverley a povestit şi că printre primele persoane anunţate s-a numărat Jessica Biel, co-starul ei din ”Al 7-lea cer”, faţă de care o leagă o prietenie frumoasă şi sinceră. ”Ea m-a sprijinit constant şi mereu se interesa de starea mea de spirit. A fost una dintre primele persoane pe care le-am sunat şi îi sunt foarte recunoscătoare pentru prietenia ei.”, a povestit Beverley despre Jessica Biel.

Modifică Setările